Sika mieheksi! Törky-Iiro on Temptation Island Suomen suurisuisin uros! Uhosi ostavansa Cheekin luksusauton - Meiju palautti tylysti maan pinnalle!

Telkkari | 18.04.2019 19:33

Temptation Island Suomi -ohjelman juontaja Sami Kuronen pääsee elementtiinsä, kun mies puristaa vastauksia muun muassa Meijulta

Meiju joutuu katsomaan omalta videoltaan, kuinka hänen miesystävänsä Iiro latoo käsittämättömiä törkykommentteja saaren uudesta sinkkuasukkaasta Pauliinasta

- Ei vi**u se Pauliina oli mun makuun. Ei herran jumala. Jumalauta ois ollu kiva vi**u repii vi**uun ne farkkusortsit siitä. Vi**u se oli porno! Jumalauta oikeen semmonen, mä tiedän, ku se vi**u istuu siihen munan päälle, ni jumalauta mä tykkään siitä. 

TAUSTAA: Huhhuh, mitä törkykommentteja - TIS-Iiro ylitti lopullisesti hyvän maun rajat: ”Se v***u istuu siihen munan päälle, ni j*****ta mä tykkään siitä”

meiju


Kuronen ei pysty kuin tokaisemaan, että: Moni voisi sanoa, että sika mieheks. Myös Meiju on samaa mieltä. 

Kuronen ottaa myös esille Iiron tavan leveillä maineella ja mammonalla. Meiju ei syö Iiron Pauliinalle leperreltyjä lauseita vaan kertoo oman näkemyksensä muun muassa Iiron varakkuudesta. 

- Mun mielestä on hauskaa, että rahaa ei kyllä välttämättä ole ihan niin paljon, kun annetaan odottaa. Iiro on käyttänyt samoja lauseita myös minuun, mutta en ole sellainen ihminen, jolle varakkuus on oikeasti merkityksellistä.  Olen itse asiassa puhunut Iirolle todella paljon siitä, että se on todella noloa leijua tuollaisilla asioilla  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FB muistutteli aamulla 5-vuoden takaisesta muistosta, jossa joka keväinen autokuume oli nostanut päätään ja lopulta kaupat tehtiin kuvan BMW:stä. Nämä ajat kun piti tälläistä miettiä ovat jo kaukana, mutta ainakin on hienoja muistoja matkan varrelta - paljon muuta ei sitten tältä matkalta tähän mennessä ei ole käteen jäänytkään. Jonkin verran kommentointia Jodelissa ja keskustelupalstoilla lukeneena huomaan, että isompia keskustelun aiheita käytökseni lisäksi TIS-sarjassa on taloudellinen tilanteeni ja se, että eihän ”tuollainen kaveri saa naisia kun rahalla”. Voin kertoa, että tällä hetkellä menee lievästi sanottuna taloudellisesti huonosti ja yksikään nainen ketä olen oikeesti rakastanut ei ole mun kanssa rahan takia ollut - varsinkaan nykyään kun sitä ei ole.😂 Sillä välin kun te ihmettelette netissä miten ja miksi niin mä painan pitkää päivää ja kauppaa. Korjaan itse ”hölmöilyni” ja katson joka aamu peiliin miettien kuinka tyhmästi ihminen pystyy pilaa asiansa - mutta se ketä tämän pilasi voi tämän ainoastaan korjata. Menee siihen vaikka 5 vuotta aikaa niin vielä tästä noustaan. Tehokasta viikkoa kaikille! #eteenpäin #muutanvelatjälleensaataviksi #vihaajatvihaa #kauppaajapitkäpäivää #uskoitseesi #myönnävirheetjateekaikkesikorjataaksesine#muistoja

Henkilön Iiro Bärlund (@exclusivehillbilly) jakama julkaisu

Myös Iiro itse on kommentoinut omaa varakkuuttaan. Asia kun on herättänyt keskustelua niin sosiaalisessa mediassa kuin keskustelupalstoilla. 

- Jonkin verran kommentointia Jodelissa ja keskustelupalstoilla lukeneena huomaan, että isompia keskustelun aiheita käytökseni lisäksi TIS-sarjassa on taloudellinen tilanteeni ja se, että eihän ”tuollainen kaveri saa naisia kun rahalla”. Voin kertoa, että tällä hetkellä menee lievästi sanottuna taloudellisesti huonosti ja yksikään nainen ketä olen oikeesti rakastanut ei ole mun kanssa rahan takia ollut - varsinkaan nykyään kun sitä ei ole, Iiro kirjoittaa Instagram-valokuvan ytheydessä. 

Itse valokuvassa on valkoinen. BMW-auto. Kyseessä on kuvakaappaus viisi vuotta sitten tehdystä Facebook-päivityksestä, johon Iiro on kirjoittanut: Pari viikkoa sitten hierottiin kauppoja Cheekin vanhasta Maseratista, mutta lopulta jäi pieni vääntö ja kauppoja ei syntynyt. 

Suomen menestynein rap-artisti Cheek eli Jare Tiihonen laittoi Maseratinsa myyntiin vuonna 2014.  GT 4.2 V8 Coupén hiintapyyntö oli 119 800 euroa ja myynti-ilmoituksessa sitä mainostettiin huippusiistiksi ja vähän ajetuksi.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!