fbq
Telkkari
10.05.2018 17:09
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
tis-sammy
Sami Kuronen grillaa Temptation Island Suomi -Sammya kovaan känniin kaatuneista seksisessioista: ”Tiedän oman markkina-arvoni”
Telkkari
10.05.2018 17:09
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen torstaisella iltanuotiolla pohditaan, miten Minnan sänkyleikit Markuksen kanssa vaikuttavat hänen parisuhteeseensa Sammyn kanssa. 

Lue lisää: "Täällä on live-pornoo!" Markus ja Minna harrastavat seksiä kaikkien edessä Temptation Islandissa - kuva!

kettu kävi kolossa

Sammy-parka joutuu iltanuotiolla katsomaan peräti kahteen kertaan, kuinka hänen avovaimonsa harrastaa seksiä hänelle vieraan miehen kanssa. Sitä ennen videolla nähdään lyhyt haastattelu, jossa Minna ylistää Sammya poikaystävänä, mutta vain muutama sekunti myöhemmin Minna antautuu Markukselle ensin uima-altaassa ja sitten sängyssä. 

 Ohjelman juontaja Sami Kuronen hiillostaa Sammya siitä, pelottaako tätä mahdollisen eron mukana tuoma yksinäisyys. 

- Ei, osaan kyllä hakeutua seuraan. Tiedän oman markkina-arvoni, ei mun tarvitse olla yksin, jos en tahdo, Sammy laukoo. 

sammy

Tämän jälkeen Kuronen todistaa jälleen olevansa tunteiden todellinen grillimaisteri. Hän toteaa, että Minna pääsi sänkyhommiin heti, kun halusi, ja taas Sammyn saaminen on kaatunut aina liian kovaan humalatilaan. 

- Niin mut se on toisaalta ollut ihan oma valinta. En ole tietoisesti koittanutkaan hakeutua noiden mimmien seuraan. 

Lue myös: K18-kuva: Temptation Island -Elias jäi Vilman pettämisestä kiinni tuotannolle - säästelivät liian rajua seksiä mikrofonien pelossa: ”Ei kamalan epäselvää ollut!”

- Oletko vongannut täällä ihan vonkaamisen iloksi, vai olisitko mennyt ihan perille asti jos olisit saanut? Ilmeisesti kotonakin Minnan kanssa kaatunut seksisessioita humalan vuoksi? Kuronen kysyy.

- Mulla ei ole tasan tarkkaan kuin yksi henkilö, joka minua seksuaalisesti viehättää tuolla resortissa. Jos hän olisi humalassa tehnyt jonkun aloitteen niin en tiedä oltaisiinko menty pidemmälle. Ja jo, on kaatunut,  Sammy pohtii Kuroselle ja viittaa puheillaan Amanda Harkimoon

amanda sammy

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!