K18-kuva: Temptation Island -Elias jäi Vilman pettämisestä kiinni tuotannolle - säästelivät liian rajua seksiä mikrofonien pelossa: ”Ei kamalan epäselvää ollut!”

Telkkari | 10.05.2018 08:21

Temptation Island Suomessa nähdään torstai-iltana tuotantokauden järkyttävin ja surullisin iltanuotio.

Juttu sisältää rutkasti juonipaljastuksia!

Älä lue pidemmälle, mikäli haluat säilyttää jännityksen aina torstai-iltaan asti!

Lue lisää: Jättimäinen juonipaljastus: Temptation Islandilla lisää seksiä! Varattu mies pettää avovaimoaan ensi kerran - luuli olevansa kameroiden ulottumattomissa, kaikki paljastuu karusti!

Jo keskiviikon jaksossa paljastui, että koko tuotantokauden ajan yhdessä viihtyneet Elias ja Jonna päätyvät samaan sänkyyn. Nainen paljastaa, että kaksikko harrasti kaksi kertaa seksiä samassa makuuhuoneessa, jossa Elias majoittui avovaimonsa Vilman kanssa ennen Temptation Island Suomen virallisten kuvausten alkamista.

jonna ja elias

Karu totuus paljastuu Vilmalle iltanuotiolla. 

-  Meillä oli Eliaksen kanssa vähän rajumpaa seksiä. Ei ihan sellaista, mistä hän yleensä puhuu, koska Elias mietti, jos joku mikrofoni kuulee, niin ei sen vuoksi ihan viitsi. Jos ei olisi kameroita tai mikkejä, niin homma olis ollut vähän enemmän… Jonna kertoo Vilman videolla. 

Sen jälkeen Elias kieltää kameralle totaalisesti edellisyön tapahtumat.

- Annettiin hyvän yön halit, että pysyin siinä mielessä ihan sopimuksessa.

vilma murtuu

”On saavutus jos en pyörry”

Ohjelman juontaja Sami Kuronen kertoo kaiken kukkuraksi iltanuotiolla Vilmalle, ettei Elias tiedä tuotannon tietävän edellisen yön tapahtumista. Sen vuoksi Elias kieltää avovaimonsa iltanuotiovideolla kaiken.

Videon päättymisen jälkeen Vilma ei saa sanaakaan sanotuksi, vaan murtuu kyyneliin. 

- Elias sanoi, että hän voi taputtaa itseään selkään, sillä on todellakin testannut houkutusta. Siitä tuli jo parempi mieli, mutta tuo loppu.... Niin ei se kamalan epäselvää ollut. 

Sami tiedustelee Vilmalta, millä mielin hän saapuu viimeiselle iltanuotiolle tapaamaan avomiestään. 

- On saavutus, jos en pyörry pelosta. Pelkään, että osaako ja haluaako Elias olla minulle suora kasvotusten. Jos Elias tunnustaa kaiken, niin kyllä se aika vahva eri teille lähteminen siinä vaiheessa on, Vilma saa sanotuksi. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella kello 22! 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!