fbq
Telkkari
03.09.2020 19:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Meido
Rötöstausta paljastui: Temptation Islandin sinkkukomistus Meidolla, 30, tuomio ampuma-aserikoksesta ja nyrkkiraudan maahantuomisesta!
Telkkari
03.09.2020 19:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen kahdeksannen kauden sinkut julkistettin eilen keskiviikkona (3.9.).

Yksi tämän kauden miessinkuista on satamassa ahtaajana työskentelevä Meido, 30. Seiskan selvityksen mukaan Meidolla on rikostuomio lokakuulta 2018. 

Lue lisää: Poseeraavat heti alasti! Temptation Island Suomen uudet sinkkuviettelijät esittäytyvät rohkeasti: kuka näistä miehistä aiheuttaa ongelmia parisuhteisiin? Kuvat!

Helsingin käräjäoikeudesta saaduista asiakirjoista selviää, että Meido on tuomittu kahdesta rikoksesta, vaarallisia esineitä koskevien säännösten rikkomisesta ja lievästä ampuma-aserikoksesta. 

Tuomion mukaan Meido on tuonut Suomeen laittomasti kaasusumuttimen sekä luvattomasti pitänyt hallussaan sitä ilman sen hankkimiseen ja hallussapitoon oikeuttavaa lupaa. Sen seurauksena hän sai tuomion lievästä ampuma-aserikoksesta.

Toinen rikosnimike - vaarallisia esineitä koskevien säännösten rikkominen - viittaa siihen, että Meido toi lainvastaisesti Suomeen nyrkkiraudan, joka luokitellaan vaaralliseksi esineeksi.

Molemmat esineet löytyivät Meidon autosta sen ollessa parkissa Helsingin Rautatientorilla. Meido myönsi syyllistyneensä molempiin rikoksiin. 

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

Tällaisten rikosten ankarin rangaistus on enintään kaksi vuotta vankeutta.

Meidolle tuomittiin rikoksista 25 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan tarkoitti 425 euron suuruista sakkorangaistusta. Lisäksi hän määrättiin suorittamaan valtiolle rikosuhrimaksu 80,00 euroa. 

Lue myös: Oho, Temptation Island -sinkkukaunotar Sonjasta, 18, rohkeita kuvia julki K18-sivustolla: poseeraa alasti maksua vastaan - katso!

TIS 8 miessinkut
Tämän kauden kaikki miessinkut.