fbq
Telkkari
30.12.2018 15:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv media
muurä-juontaja Roope Salminen
Roope Salmisen Myyrä-ohjelma alkaa - katso miten upeissa maisemissa 11 suomalaista etsii joukkoonsa soluttautunutta sabotoijaa!
Telkkari
30.12.2018 15:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: mtv media

MTV:n alkuvuoden suurin ja mielenkiitoisin ohjelmasatsaus on Myyrä, jossa 11 toisilleen tuntematonta suomalaista yrittää kerätä mahdollisimman suuren rahapotin selvittämällä kimuranteiksikin kuvailtuja kisatehtäviä. 

Kilpailussa on kuitenkin twisti – joukossa on yksi myyrä, jonka tehtävä on sabotoida tehtäviä ja olla jäämättä kiinni tuhotöistään. 

Seikkailusarja on kuvattu Meksikossa ja sen juontaa Roope Salminen. Myyrän ensimmäinen jakso nähdään uuden vuoden päivänä 1. tammikuuta kello 19.30.

Lue lisää: Uusi vuosi, uudet kujeet - tässä ovat vuodenvaihteen odotetut sarjauutuudet!

Tutustu kilpailijoihin! 

Eerika, 31, Pori

Eerika, 31, Pori

Eerikalla on luontainen taito saada ihmiset innostumaan ja toimimaan yhdessä. Hän ottaa ennakkoluulottomasti kontaktia erilaisiin ihmisiin ja löytää yhteisiä puheenaiheita kenen kanssa vain. Reilut 25 vuotta partioharrastuksen parissa ovat kehittäneet Eerikan ongelmanratkaisukykyä sekä tiimityötaitoja. Reppureissaamisen myötä hän on kerännyt laajan ystäväpiirin ympäri maailman.

Irene 43, Helsinki

Irene 43, Helsinki

Räväkkä helsinkiläinen haaveilee vaeltavansa yli 4000 kilometriä pitkän reitin Meksikon rajalta aina Kanadaan saakka. Omien unelmien toteuttaminen on Irenelle tärkeää, ja hän onkin jo muun muassa kävellyt tunnetun Santiago de Compostela -vaelluksen Espanjassa. Vaeltamisen lisäksi Irene nauttii vuorikiipeilystä sekä sukeltamisesta. Kolmen tyttären aikuiseksi kasvattaminen on Irenelle yksi hänen suurimmista saavutuksistaan.

Joonas, 30, Jyväskylä

Joonas, 30, Jyväskylä

Joonas on riskejä kaihtamaton seikkailija Jyväskylästä, joka on aina valmiina tarttumaan uusiin tilaisuuksiin haastaakseen itseään. Joonas on matkoillaan tehnyt vaikka mitä, muun muassa liftannut purjeveneen kyytiin, törmännyt kuusimetriseen pytonkäärmeeseen viidakossa sekä melonut yksin satoja kilometrejä Mekong-jokea pitkin. 

Juho, 38, Porvoo

Juho, 38, Porvoo

Lähes sadassa eri maassa vieraillut porvoolaine Juho kuvailee itseään rohkeaksi seikkailijaksi, jolle matkustelu on elinehto. Juhon tavoitteena onkin, ei enempää eikä vähempää, vierailla kaikissa maailman valtioissa. Juho väittää, että hänellä ei ole minkäänlaisia pelkoja, sillä hän on jo kerinnyt nähdä ja kokea elämässään jo paljon erilaisia asioita. Inhokkilistalle päätyy kuitenkin yksi asia, josta hän ei pidä, ja se on piimä.

Katriina, 29, Helsinki

Katriina, 29, Helsinki

Helsingissä asuva nainen on tottunut stressaaviin tilanteisiin, eivätkä hänen hermonsa siksi tutise kovankaan paikan tullen. Katriina kertoo olevansa joukkuepelaaja, joka on aina valmis kokeilemaan uusia asioita. Matkailun lisäksi Katriina suhtautuu intohimoisesti pyöräilyyn ja palapelien kokoamiseen. Yhdeksi suurimmista saavutuksistaan Katriina mainitsee maratonin juoksemisen. 

Lotta, 22, Turku

Lotta, 22, Turku

Kisan nuorimmainen on pirteä turkulainen, jolta ei positiivisuutta puutu. Lotta on myös äärimmäisen kilpailuhenkinen ihminen. Vapaa-aikanaan alun perin Raumalta lähtöisin oleva Lotta pyöräilee, lenkkeilee ja käy kuntosalilla. Lotta kertoo oppineensa elämänarvonsa ja sosiaaliset taitonsa äidiltään. Hän haluaa aina kunnioittaa muita olemalla rehellinen.

Matias, 24, Tampere

Matias, 24, Tampere

Matias iloinen ja vilkas tamperelainen, jolla on vahva urheilijatausta. Hän on entinen endurokuski, ja on saavuttanut menestystä lajissaan MM-, EM-, ja SM-kisoissa. Jämsästä maailmalle lähteneen Matiaksen intohimot ovat moottoriurheilu, autot ja liikunta. Näiden lisäksi hän matkustaa myös mielellään. Heikkoudekseen Matias mainitsee arkuutensa tarttua uusiin asioihin, eikä hän siksi mielellään poistu omalta mukavuusalueeltaan.

Olli, 51, Vantaa

Olli, 51, Vantaa

Porukan huumorintajuinen ”McGyver” on Vantaalta. Ollin intohimona on purjelautailu ja hänen muita lajejaan ovat muun muassa jääkiekko, golf, laskettelu, kuntosali sekä tennis. Olli kertoo kammoavansa korkeita paikkoja sekä tiikerihaita. Suoraselkäinen Olli ei paljoa valehtele, mutta hän myöntää kuitenkin taipuvansa tarvittaessa pieneen totuuden värittämiseen, mutta vain jos tilanne sitä jostain syystä sattuisi todella vaatimaan. 

Pentti, 65, Inkoo

Pentti, 65, Inkoo

Tämä aktiivielämään hurahtanut mies on purjehtinut kahdesti yli Atlantin, käynyt pari kertaa Everestin perusleirissä yli 5000 metrin korkeudessa, kiivennyt Kilimanjaron huipulle sekä tehnyt lukuisia muita vuoristovaelluksia ja vaativia purjehduksia. Aikanaan hän on myös palvellut YK:n rauhanturvaajana sota-alueella. Pentti kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja nokkelaksi seikkailijaksi, jonka intohimona on itsensä ylittäminen.

Pietari, 30, Helsinki

Pietari, 30, Helsinki

Kilpailuhenkisempää helsinkiläistä kuin Pietari saa etsiä. Pietari pitää itseään kovana pelaajana, ja hän harrastaakin monipuolisesti liikuntaa. Paljon matkustanut Pietari on omien sanojensa mukaan kaikin puolin ”jämpti mutta sopivasti ärsyttävä kaveri”. Stressaavissa tilanteissa Pietari ei pelkää pyytää apua muilta, jos apua on vain tarjolla.

Tuija, 29, Espoo

Tuija, 29, Espoo

Tuija on sinnikäs espoolainen, jonka vahva kilpailuvietti ei anna hänen luovuttaa kummallisimpienkaan esteiden edessä. Limingasta lähtöisin oleva Tuija sanoo isänsä kasvattaneen hänestä seikkailijaa jo pienestä pitäen. Tuija oppii uusia asioita nopeasti ja hänen vahvuutensa ovat organisointikyvyssä ja loogisessa päättelyssä. Heikkoudekseen Tuija mainitsee huonon suuntavaiston.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »