Rangaistustehtävä ja pakkoero Jukasta kuumensivat Eeva-Leenan BB-talossa: Uhkasi tehdä "nikosaariset" eli riehua väkivaltaisesti!

Telkkari | 16.09.2019 11:33

Big Brother -talossa koettiin yllättävä tilanne, kun Eeva-Leena ilmaisi hyvin suorasanaisesti haluavansa nukkua BB-lemmittynsä Jukan vieressä.

Viikonloppuna asukkaat kahlittiin toisiinsa jatkuvien sääntörikkomusten takia. Big Brother päätti erottaa talossa jatkuvasti muhinoineen Jukan ja Eeva-Leenan erilleen toisistaan.

Lue myös: Big Brother Suomen Eeva-Leena hekumoi: "Odotan innolla römpsännuolemispuuhia"

Käsi kädessä

Käsirautojen takia Jukka ja Milla viettivät lauantain läheisissä tunnelmissa. He muun muassa makoilivat käsi kädessä, ja Jukka kehui tätä useita kertoja – Eeva-Leenan läsnäolosta huolimatta. Jukkaan on tehnyt vaikutuksen esimerkiksi Millan tanssitaidot ja hyvä tuoksu.

Lue myös: Big Brother -talossa seksiä harrastanut Eeva-Leena häpeissään: ”Se oli viides päivä – selkäranka on kuin puutarhaletku!”

Rangaistuksen takia Jukka ja Eeva-Leena joutuivat nukkumaan erillään toisistaan, ja se ahdisti Eevistä silminnähden. Hän elätteli kuitenkin toiveita siitä, että Big Brother antaisi heidän poistaa käsiraudat ennen nukkumaan menoa.

Hän jopa uhkasi tekevänsä ”nikosaariset”, jos asukkaita ei vapauteta käsiraudoista. Vuonna 2008 Niko Saarinen poistettiin BB-talosta väkivaltaisen käytöksen takia. Tuolloin hän heitti toista asukasta viinilasilla.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Veri roiskui Texasissa! Danny kaatui Harley-Davidsonilla – Seiska lennätti musiikkineuvoksen Houstoniin tapaamaan pikkuveljeään!

TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!

Katso video!

Koko Suomi leipoo -juontaja Anne Kukkohovi oikoo väärinkäsitystä: Joillakin ihmisillä roolit menevät sekaisin!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!