Telkkari
Katso kuvat!

Putous palaa näyttävällä All stars -näyttelijäkaartilla - nämä supertähdet ovat mukana kaikkien aikojen kaudella! 

12.08.2020 13:24

Supersuosittu komediasarja Putous palaa viihdyttämään suomalaisten lauantai-iltoja. Nauruhermoja kutkutteleva ohjelma tekee paluun Putous Allstars -nimellä. 

Tällä kertaa Putoukseen osallistuu 14 sarjaa seuranneille tuttua näyttelijää. Kotimaisessa sketsisarjassa on siis mukana aikaisemmilta sarjan kausilta tutut mestarit. 

Allstars-kaudella on mukana näyttelijöitä Putouksen kaikilta 12 tuotantokaudelta. Lauantai-iltoja vauhdittavat Riku Nieminen, Jenni Kokander, Joonas Nordman, Kiti Kokkonen, Christoffer Strandberg, Jussi Vatanen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson, Mari Perankoski, Timo Lavikainen, Pilvi Hämäläinen sekä Putous tekee paluun näyttävällä näyttelijäkaartilla! Kaikkien aikojen kaudella mukana aiemmat mestarit –  nämä kaikki komiikan kuninkaat kutittelevat nauruhermojasi syksyllä! . 

Enemmistö ohjelman näyttelijöistä on siis voittanut Putouksen mieleenpainuvimman sketsihahmokilpailun. Kisassa selvitetään aina koomisten taitelijoiden kesken, kuka osaa luoda humoristisimman hahmon. 

Putous Allstars -kauden ohjaa Riku Nieminen ja pääkäsikirjoittajana toimii myös viimeisimmällä Putous-kaudella käsikirjoittajana toiminut Pietari Vihula. 

Kussakin neljässä Putous Allstars -jaksossa nähdään oma, uniikki esiintyjäkokoonpano. 

Riku Nieminen 

Näyttelijäkonkari, jolla on eniten kokemusta Putouksesta. Mies on ollut yhteensä sarjassa mukana 6 kertaa. Ihka ensimmäisten viiden kauden lisäksi hän osallistui myös kaudelle 7. Hän voitti sarjan toisen kauden sketsihahmokilpailun legendaarisella Munamies-hahmollaan, joka puhui kimeällääänellä ja muistutti kananmunaa. 

riku nieminn

Kiti Kokkonen

Putouksen yhdeksännellä kaudella mukaan tullut näyttelijä hurmasi Suomen kansan Tanhupallo-hahmollaan. Hahmo muistutti huvitutti lapsimaisilla eleillään ja jutuillaan suvereeniin voittoon.
kuva 

kiti kokkonen

Jussi Vatanen 

Kaksinkertainen sketsihahmokilpailun voittaja Jussi oli kausien 4-5 huvittavin näyttelijä. Hän osallistui ohjelmaan kausien 2-5 välillä. 

jussi vatanen

Iina Kuustonen

Neljän Putous-kauden konkarina Iinalla on yksi näyttelijöistä, joilla on enemmän kokemusta Putouksesta kuin monilla. Voitto on silti jäänyt sketsihahmokilpailusta uupuman. 

iina

Joonas Nordman

Toiseksi eniten Putous-sarjan kokemusta omaava Joonas on viakuttanut sarjassa monessa eri roolissa. Hän on ollut mukana yhteensä viidellä eri kaudella. Näyttleijänä  hän on ohjelmaan osallistunut vain kausilla 6-7, joiden molempien sketsihahmokilpailut hän voitti. Voittkausiensa lisäksi hän oli käsikirjoittajana kaudella 5 ja ohjaajana kausilla 8-9. 

Joonas nordman

Jenni Kokander

Jenni on näytellyt Putouksessa kausilla 6,7,8 ja 11. Neljän kauden näyttelijäkokemuksella hänellä onkin yksi kokeneimmista sketsihahmokilpailijoista. 

jenni kokander

Cristoffer Strandberg

Kolmelle viimeisimmälle Putous-kaudelle osallistunut näyttelijä huvitti huomattavasti viimeisimmän kauden parturikampaaja-hahmollaan. Hänen Seiskaa suurkuluttava hahmonsa ei siivittänyt Cristofferria kuitenkaan voittoon asti. 

cristoffer

Ernest Lawson

Neljästi ohjelmassa mukana ollut hilpeä Ernest on naurattanut 8-11 kausien aikana. Mies lopetti ensin huipulla, kun hän voitti 11 kauden sketsihahmokilpailun Pentti Olavi Liitikko -hahmollaan.

ernest

Minka Kuustonen

Näyttelijä on osallistunut sarjaan vain kerran aikaisemmin. Minkan kokemus Putouksen näyttelijänä on ollut ainoastaan kaudella kahdeksan. 

minka

 

Mikko Penttilä

Näyttelijä vaikutti samoilla kausilla 8-11 kollegansa Ernestin kanssa. Mikko näytti huumoritaitonsa Putouksessa vuotta aikaisemmin, kun voitti sarjan halutuimman tittelin kaudella 10. Hänen tunaritaikurihahmonsa Taika-Pasi oli silloin sketsihahmokilpailun voittaja.

 penttilä'

Mikko Töyssy

Mkoklla on korkea voittoprosentti sarjan sketsihahmokilpailuissa. Mies on ollut mukana sarjassa pelkästään viimeisellä kaudella ja korjasi itselleen ohjelman hauskimman hahmon tittelin Urmas Viilunk -sketsihahmollaan. 

töuyssy

Mari Perankoski

Näytelijältä on jäänyt sarjan mestaruus väliin. Hän on silti ollut Putouksessa mukana tuplasti enemmän kuin Mikko Töyssy, koska hän on osallistunut kausille 6 ja 7.

mari

Timo Lavikainen

Kolmella kaudella mukana ollut näyttelijäkonkari, joka hyppäsi Putoukseen mukaan vasta kaudella kahdeksan, jonka jälkeen hän oli mukana myös kausilla yhdeksän ja kymmenen. 

timo

Pilvi Hämäläinen

Humoristinen näyttelijä on ollut Putouksessa mukana neljällä kaudella. Hän nappasi haltuunsa koomisuuden kruunun heti näyttelijäkaartiin osallistuttuaan kaudella 8. Voittokautensa lisäksi hän osallistui sarjaan kausilla 9, 10 ja 12.   

pilvi

Putous Allstars -kausi alkaa MTV3-kanavalla 19. syyskuuta. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV Oy
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!