fbq
Telkkari
28.01.2022 19:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV
Pihla Maalismaa
Putouksen uusi näyttelijä Pihla Maalismaa opetteli yllättävän taidon: ”Ehkä sitten seuraavaksi heittelen moottorisahoja”
Telkkari
28.01.2022 19:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV

Näyttelijä Pihla Maalismaa, 30, nähdään Putous-ohjelman ensi viikolla alkavalla tuotantokaudella. Helsinkiläinen Pihla kuvailee itseään liikunnalliseksi ja musikaaliseksi. Hän valmistui vuonna 2016 teatterikoulusta ja on sittemmin työskennellyt niin teatterissa kuin kamerankin edessä.

- Putous tuntuu uudelta aluevaltaukselta. En ole ollut tämän kokoluokan televisiospektaakkelissa mukana, hän kertoo Seiskalle.

Näyttelijä opetteli ohjelmaa varten aivan uuden taidon.

- Opettelin jonglööraamaan. Kehityin siinä nopeammin kuin kuvittelin. Kolmella pallolla sujuu jo oikein hyvin. Ehkä minun pitää opetella vielä lisää temppuja televisioon.

- En ole kokeillut vielä muita esineitä, mutta ehkä sitten seuraavaksi heittelen moottorisahoja, hän nauraa.

Kierteli uteluita

Putoukseen osallistumisen hän salasi tuttaviltaan kertomalla pieniä valkoisia valheita tai välttelemällä suoria vastauksia.

- Olen hiukan kierrellyt sanomalla, että minulla nyt on sellaisia töitä keväälle, enkä vielä viitsi kertoa niistä… Mutta en esimerkiksi ole sanonut kenellekään, että olisin lähdössä kuuhun tai vastaavaa.

Lue myös: Putous-tähti Pilvi Hämäläinen paljastaa: näin Pönttö-koiralla menee nykyään!

Pihla Maalismaa
Vapaa-ajalla Pihla on intohimoinen punttisalilla kävijä, sekä kulttuurin suurkuluttaja. - Minulla on myös espanjanvesikoira nimeltä Noki.

Toivoo pääsevänsä laulamaan

Suorassa lähetyksessä voi tapahtua lähes mitä tahansa, mutta mokailuun Pihla suhtautuu rauhallisin mielin.

- Ihminen yrittää välttää mokaamista, mutta siihen joutuu tottumaan sekä elämässä että tässä ammatissa. Suorissa lähetyksissä mokat ovat väistämättömiä, sillä uusia tilanteita ja opeteltavaa on niin paljon, että varmasti jotain unohtuu jossain vaiheessa.

Näyttelijä paljastaa, että hänen pokkansa saattaa silloin tällöin pettää.

- Vaikka välissä ne mokat voivat tuntua itsestä nololta, ne ovat kuitenkin eräänlaisia lahjoja yleisölle. Parhaimmillaan siitä tulee aito vaikutelma ja myös sellainen olo, että juttuja ei ole harjoiteltu liikaa.

Tulevalta kaudelta voi Pihlan mukaan odottaa ainakin hyvää musiikkia.

- Tykkään laulaa, joten toivon, että sitä päästään hyödyntämään, hän päättää.

Lue myös: Putous-tähti Maaria Nuoranne paljastaa: Tästä aiheesta en heitä läppää

Putous MTV3-kanavalla lauantaina 5.2. alkaen kello 19.30 ja mtv-palvelussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »