Telkkari
Vain Seiskassa!

Pilkka romutti haaveet! Yksi Suomen suosituimmista räppäreistä tajusi karusti kouludiskon todellisen luonteen - "Sain kuulla kaikkien nauraneen minulle"

17.08.2020 16:25

Raketin lailla kotimaisen räpin huipulle noussut muusikko Jesse Markin on pian varmuudella kaikelle kansalle tuttu tähti. Pirkanmaalainen ilopilleri on osa syyskuussa alkavaa Tanssii tähtien kanssa -kattausta.

Monilahjakas Jesse ei ole tanssiparketeilla pappia kyydissä. Kriitikoiden ylistämä sanansylkijä ja Emma-palkittu räppäri oli kouluaikoina kova poika tanssimaan. Hän jopa haaveili tulevansa tanssijaksi, mutta myöhemmin ne haaveet romuttuivat.

Lue myös: Naisellisuuden multihuipentuma! Uhkea ja hoikistunut Helena Ahti-Hallberg, 52, sädehti TTK -tilaisuudessa – Mikko Leppilampi sanoi ääneen sen, mitä kaikki varmasti ajattelivat

– Se hiipui aika nopeasti sen jälkeen, kun olin käynyt kouludiskoissa, Jesse paljasti TTK-julkistamistilaisuudessa.

Lue myös: Pikku-Hakki yllätti kaikki! Entinen NHL-miljonääri Niklas Hagman nähdään Suomen suosituimmassa viihdeohjelmassa: "Varmasti hieno elämänkokemus!"

– En tajunnut, että niiden diskojen todellisena tarkoituksena olikin kavereiden kanssa ryyppääminen. Menin sinne tietysti vain tanssimaan ja sain sitten myöhemmin kuulla kaikkien nauraneen minulle. Joten päätin sitten lopettaa ne tanssihomat. Mutta nyt ajattelin tulla lujaa lauteille!

Lue koko kattava TTK-paketti torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Jesse Markin pääsee TTK:ssa Claudia Ketosen vietäväksi - vai sittenkin toisinpäin?
Jesse Markin pääsee TTK:ssa Claudia Ketosen vietäväksi - vai sittenkin toisinpäin?

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!