Redrama ja Olli Lindholm

Olli Lindholmin kuolema oli Redramalle järktys – pohtii omaa jatkoaan The Voice of Finlandissa: Oloni on ristiriitainen!

Telkkari | 13.04.2019 20:31

The Voice of Finlandin tähtivalmentajana nähty muusikko Olli Lindholm menehtyi yllättäen helmikuussa. Etenkin tähtivalmentajana toimivalle Redramalle menetys oli suuri järkytys.

– Ollin kuolema tuli sokkina. Pidimme yhteyttä ohjelman ulkopuolellakin ja meistä tuli ystäviä. En menettänyt vain työkaveria, vaan ystävän. Kaipaan häntä kovasti. Tunnen tyhjyyden Ollin poismenon takia, Redrama kertoi suoran The Voice of Finland -lähetyksen jälkeen perjantaina. 

Lue myös: Olli Lindholmin kuolema vaikutti TVOF-tiimiin – Toni Wirtanen: Keskinäinen dynamiikkamme on muuttunut!

Kilpailun voittaja tämän kuun loppupuolella. Vielä tässä vaiheessa ei tiedetä, jatkuuko ohjelma yhdeksännelle tuotantokaudelle ja jatkavatko tutut tähtivalmentajat Redrama, Anna Puu ja Toni Wirtanen pestissään.

– Oloni on ristiriitainen, koska tuntuu haikealta tehdä tätä ilman Ollia. Jatko riippuu siitä, halutaanko meitä enää ja mitä ystäväni (Anna ja Toni) tekevät. En halua ainakaan tehdä tätä kenenkään muun kanssa, Redrama totesi.

The Voice of Finland Nelosella perjantaisin klo 20.

Teksti:Nanna Drummond
Kuvat:Ari Lahti, Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!