fbq
Telkkari
26.05.2020 14:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV
Aku Hirviniemi
Oho, Aku Hirviniemi loikkaa takaisin MTV3:lle - Nelonen-pesti jäi lyhyeksi! Tähdittää Putous Allstars -spektaakkelia?
Telkkari
26.05.2020 14:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV

MTV tiedotti tiistaina syksyn ohjelmistostaan. Erityisen mielenkiintoinen uutinen tiedotteessa oli Aku Hirviniemen paluu kanavalle neljän vuoden tauon jälkeen.

Aku nähdään MTV:n mukaan syksyllä Posse-ohjelmassa yhdessä Jaakko Saariluoman, Jarppi Leppälän, Kalle Lambergin, Veronica Verhon, Viivi Pumpasen ja HP Parviaisen kanssa.

Siirryttyään Neloselle muutama vuosi sitten Aku on nähty kanavalla ohjelmissa Gaala ja Keihäsmatkat. Nelonen-pestistä ei kuitenkaan tullut Akulle niin pitkäkestoista kuin ehkä ajateltiin vielä vuonna 2016, jolloin siirto MTV:ltä uutisoitiin.

Lue myös: Oho, Aku Hirviniemi leikkasi karanteenitukan – Sonja-rakkaan pokka pettää täysin: ”Ei h**vetti!”

Putous palaa kaikilla tähdillä

MTV3:n syksyn ohjelmistossa on luvassa myös Putous Allstars, jossa aiempien Putous-kausien konkarit kokoontuvat yhteen. Onkin hyvin todennäköistä, että Maikkarille palaava Aku nähdään jälleen myös Putouksessa, vaikka MTV ei vielä tiedottanut ohjelman näyttelijäkaartia.

MTV tiedotti ohjelmasta seuraavasti:

"Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Näyttelijät tuovat tietysti mukanaan myös rakastetuimmat sketsihahmonsa. Viikoittain vaihtuva ensemble valmistaa Putous-show’n täynnä sketsejä, improvisaatiota ja nostalgiaa, tehden samalla hyvää! Näyttelijät keräävät Allstars-kauden ajan pottia tukeakseen vähävaraisia suomalaisia perheitä."

Hirviniemi kuuluu Putouksen alkuperäiseen näyttelijäkaartiin ja hän oli ohjelmassa mukana vuodet 2010-14. Hänen tunnettuja sketsihahmojaan ovat muun muassa Marja Tyrni ja Timo Harjakainen.

Lue myös: Komediakeisari yllätti Kärkölässä! Aku Hirviniemi kävi huutokaupoilla Sonja-rakkaansa kanssa – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »