Katso kuva!

Komediakeisari yllätti Kärkölässä! Aku Hirviniemi kävi huutokaupoilla Sonja-rakkaansa kanssa – kuva!

Uutiset | 15.02.2020 11:04

Komediakeisari Aku Hirviniemi pölähti sunnuntaina huutokauppaan Kärkölässä.

– Aku osallistui aktiivisesti huuteluun Sonja-rakkaansa kanssa. Pariskunnan mukaan näytti lähtevän ainakin punainen villamatto ja kattolamppu, huutokaupasta huhuillaan.

Lue myös: Aku Hirviniemen Annikki-tyttärestä on varttunut kaunis nuori neiti – poseerasi isänsä ja tämän Sonja-rakkaan kanssa punaisella matolla!

Aku Hirviniemi huutokaupassa.

Aku tähdittää parhaillaan Ruutu-palvelussa nähtävää Keihäsmatkat-sarjaa. Seiska vieraili viime kesänä sarjan kuvauksissa Turkissa. Kuvausten lomassa Aku pääsi viettämään laatuaikaa tv-juontajana työskentelevän Sonja-rakkaansa kanssa.

Lue myös: Sonja-rakas vieraili Aku Hirviniemen kuvauksissa Turkissa – pääsi viettämään laatuaikaa kultansa kanssa: ”Hän olisi halunnut vierailla sarjassa!”

– Meillä on viikonloput vapaat, joten olen voinut vähän rentoutua rannalla! Sonja teki nopean visiitin Turkkiin, kun meillä oli vapaata. Hän olisi halunnut tehdä lyhyen vierailun sarjassa, koska 70-luvun vaatteet ovat sen verran upeita. Ehkä hänet nähdään toisella tuotantokaudella, jos sellainen tehdään, Aku kertoi kesällä Seiskalle.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!