Big Brother Arttu ja Ella

Odottamaton tilanne yllätti seksiä BB-Artun kanssa harrastaneen BB-Ellan - avautui viimein tunteistaan: "Arttu haluaa kohun"

Telkkari | 20.10.2020 11:10

Big Brother Suomi -talossa seksipuuhillaan useampaan otteeseen kohauttaneet Ella ja Arttu joutuivat tiukkaan Big Brotherin tenttiin sunnuntain (18.10.) suorassa tv-lähetyksessä. Tuolloin kaksikon intiimit puuhat tulivat ensimmäistä kertaa julki myös kaikille muille BB-asukkaille.

Ella purki tuntemuksiaan Arttua kohtaan maanantai-iltana (19.10.) kylpyhuoneessa Paulalle.

- En mä nyt ihan odottanut, että se tommoseksi menisi, Ella myönsi iltatoimien ohessa.

Lue myös: Taas seksiä BB-kameroiden edessä! Ella ja Arttu tyydyttivät toisiaan käsillä, Ella jäi kiinni valheesta: ”Hirveä lotina ja lätinä kävi” - kuva!

Ella tunnusti, että hänen oma vastauksensa sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä aiheutti huonon omatunnon. Sunnuntaina Ella vastasi, että ei ole ajatellut asiaa sen kummemmin, kun häneltä kyseltiin tunteistaan Arttua kohtaan.

- Kun mä olen vaan pitänyt sen semmosena, että on kivaa täällä. Mut en mä sitten ajatellut, että silläkään mitään sen kummempaa olisi, Ella pohti.

BB-Ella

Paula jatkoi tiedustelemalla, vaikuttaisiko se Ellan fiiliksiin, mikäli Artulla olisikin tunteita pelissä.

- No ehkä vähän. Ehkä sit aattelee itekin avoimemmin mielin, Ella mietti.

Lue lisää: Ella tyydytti Arttua kädellä Big Brother -talossa keskellä yötä: tahra paidassa paljasti – ”Hän tuli omiin housuihinsa!” Katso kuva!

Ella kuitenkin tuumi, tarvitseeko aiheesta edes puhua sen enempää.

- Mutta sitten mä aloin miettiä sitä, että kun se on just puhunut siitä, että hän haluaa niinku semmosen kohun. Tämmöisen jutun. Niin että olisiko tämä vain osa semmosta? Ella puntaroi Artun aikeita. 

Sänkyyn mennessään Ella löysi jälleen tutun ja turvallisen paikan Artun kainalosta. Yön laskeutuessa kaksikko intoutui myös suukottelemaan.

Seuraa Big Brotherin tapahtumia 24/7 Ruudussa.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!