Katso videot!

Nyt pärähtää! Salatut elämät -tähdet nauhoittivat legendaarisen tunnuskappaleen uudestaan - tältä näyttelijät kuulostavat

Telkkari | 25.01.2021 12:01

Tänään 25.1. juhlistetaan ensimmäisen kerran kansallista Salatut elämät -päivää. Päivä on lanseerattu legendaarisen tv-ohjelman syntymäpäivänä, sillä tänään tuo kaikkien tuntema kotimainen draamasarja täyttää 22 vuotta.

Lue myös: Kuin maailmanluokan muotilehdestä! Salatut elämät -pari Sami Uotila ja Kerttu Rissanen julkaisivat näyttävän yhteiskuvan – eleganssia ja tyylikkyyttä!

Syntymäpäivän kunniaksi Salkkareiden tähtikaarti Hanna Kinnusesta Sami Uotilaan ja Konsta Hietasesta Monika Lindemaniin ovat päättäneet repäistä ja äänittää uusiksi sarjan legendaarisen tunnuskappaleen. Tunteisiin-kappale on alun alkujaan Anna Hanskin julkaisema sinkkubiisi vuodelta 1999. Salkkareiden tunnuskappaleena siitä on kuultu vuosien saatossa useita eri versioita.

Katso myös: Salkkarit-tähti Hemmo Karja risteili tumman kaunottaren kanssa: daami syötti Hemmolle suklaata – kuva!

Videolle mahtuu näyttelijöiden laulun lisäksi myös pätkiä Salkkareiden legendaarisimmista kohtauksista. Mukaan on valikoitunut muun muassa Mariannan ja Raakelin kaksoisitsemurha, Ismon ja Sepon seikkailut nunnapuvuissa sekä Aaron ja Eeron välienselvittelyä.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Julkkisjuristi Heikki Lampela esittelee harrastuksensa: Ei urheilusuoritus, vaan henkinen kokemus – katso video!

Katso video!

Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

Katso video!

Nuukuus pelasti huutokauppakeisarin! Nollatuloilla elävät Aki ja Heli Palsanmäki: Eläkehaaveet kaatuivat

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!