fbq
Nyt on uusien hokemien aika – muistatko nämä Putous-suosikit? | Seiska
Telkkari
20.01.2017 21:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: MTV
Putous
Nyt on uusien hokemien aika – muistatko nämä Putous-suosikit?
Telkkari
20.01.2017 21:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: MTV

Sketsisarja Putous palaa ruutuihin lauantaina (21.1.). Tänä vuonna näyttelijäkaarti on uusittu Jenni Kokanderia lukuun ottamatta.

Putouksen odotetuin osuus on sketsihahmokilpailu, ja joka vuosi hahmojen letkautukset imeytyvät katsojien keskusteluihin. Muistatko vielä nämä suosikkihahmot?

Marja Tyrni

Aku Hirviniemi hurmasi katsojat Marja Tyrni -hahmollaan Putouksen ensimmäisellä tuotantokaudella. Suut makiaks -hokemastaan tuttu Marja Tyrni valittiinkin sketsihahmokilpailun voittajaksi. Sen jälkeen Aku nauhoitti hahmonaan kokonaisen albumillisen musiikkikappaleita.

Jani-Petteri

Iina Kuustosen sketsihahmo Jani-Petteri esiteltiin katsojille sarjan kolmannella tuotantokaudella. 6-vuotiasta kouluun menevä JP nousi etenkin lasten suosioon haittaakse-letkautuksellaan, ja Aku Hirviniemen tavoin myös Iina Kuustonen teki albumin Jani-Petterinä.

Kissi Vähä-Hiilari

Antti Holma tarttui fitness-buumiin Kissi Vähä-Hiilarina muutama vuosi sitten. Antti sijoittui hahmollaan sketsihahmokilpailussa toiseksi.

Salme Pasi

Joonas Nordmanin hulvaton liitto-orava ja AY-jyrsijä Salme Pasi räjäytti potin vuonna 2014. Salme Pasi heitti suorissa lähetyksissä härskejä letkautuksia ja puhui porin murretta.

− Mä ole puoliks orava, mutta mu exä o täys lehmä, Salme Pasi sanoi sketsihahmojen esittelyjaksossa.

Joonaksen hahmo pysyi katsojien suosiossa alusta asti, ja se valittiinkin sketsihahmokilpailun voittajaksi.

Leena Hefner o.s. Herppeenluoma

Armi Toivanen nousi kaikkien suomalaisten tietoisuuteen aloitettuaan Putouksessa sen kolmannella tuotantokaudella vuonna 2012. Armin ensimmäinen sketsihahmo Leena Hefner o.s. Herppeenluoma voitti sketsihahmokilpailun, ja hän oli niin hirrrveän hyvä roolissaan.

Usko Eevertti Luttinen

Aku Hirviniemen sketsihahmo Usko Eevertti Luttinen nousi katsojien suosioon härskeillä sanamuunnoksillaan. Ajoittain hahmon esittäminen oli Akulle itselleenkin haastavaa yleisön nauraessa, ja hän repeili suorissa lähetyksessä omille jutuilleen.

Antzku

Jussi Vatanen voitti sketsihahmokilpailun vuonna 2014 Antzku-hahmollaan. Imatralla asuva Antzku muistetaan etenkin hokemastaan ”mie romahan”.

Putous MTV3-kanavalla lauantaina klo 19.30.