fbq
Telkkari
23.03.2022 12:49
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen
The Voice of Finland
Nyt on senioreiden vuoro! The Voice of Finland jatkuu täysin uudella konseptilla - suosikkivalmentajat tekevät paluun
Telkkari
23.03.2022 12:49
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen

Uusi The Voice of Finland: Senior alkaa perjantaina 20. toukokuuta Ruudussa ja Nelosella. The Voice of Finland: Seniorissa kuuluu vuosien saatossa karttunut elämänkokemus ja tulkinnan syvyys, sillä kilpailijoiden ikähaitari on noin 60–84 vuotta.

Uuden ohjelmaversion punaisiin valmentajien tuoleihin istuvat Ressu Redford, Tarja Turunen ja Michael Monroe. Tuttuun Voice-tapaan he päättävät pelkän äänen perusteella, haluavatko kilpailijat mukaan omaan tiimiinsä.

Lue myös: Toni Wirtanen täräyttää mielipiteensä hittiohjelman jättäneestä räppäristä: ”Ottamatta keneltäkään mitään pois…”

Michael Monroella on paljon kokemusta TVOFin valmentajan työstä, sillä hän oli mukana kausilla 1–6. Tarja Turunen puolestaan valmensi omia tiimejään TVOF-kausilla 4–5.

Ressu Redford on tähtivalmentajien uusin tulokas. 

– Ihan järjettömän hieno fiilis! Mä odotan suuria tunteita niin laulajilta kuin valkuiltakin, ja mä uskon, että niitä tulee, Ressu Redford sanoo Nelosen tiedotteessa. 

– Jengillä on pitkä kokemus kaikista asioista, mutta silti osalla tämä voi olla eka kerta ja pitkän ajan haave olla mukana tällaisessa, Ressu arvelee kilpailijoista. 

Lue myös: Juha Tapiolta ja Anna Puulta painava puheenvuoro: tällaista artistia Suomi nyt oikeasti kaipaa

"Ihmisiä, joilla on elämäntarinaa"

Myös Michael ja Tarja ovat molemmat innoissaan uudesta ohjelmasta. 

–Tämä on niin ihanaa. Saa olla mukana tekemässä hyvää senioreiden kanssa. Ei mitään ihanampaa! Mä odotan ihania elämäntarinoita heiltä, Tarja Turunen kommentoi tiedotteessa.

Lue myös: Nelosen suosikkisarja jatkuu tänään – yksi asia jaksaa hämmästyttää Juha Tapiota: ”Olen valitettavasti joutunut…”

– Mä rakastan tehdä Voicea, ja nyt tämä Seniori-juttu on tosi hieno. Täällä on ihmisiä, joilla on elämäntarinaa ja heillä on varmasti hyvin paljon annettavaa. Odotan innolla, Michael Monroe riemuitsee. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »