Hyppää pääsisältöön
Miia

No nyt, Salkkarit-historiaa luvassa: Miiaa näytellyt Venla Saartamo ja monia muita suosikkihahmoja palaa Pihlajakadulle!

Salatut elämät -suosikkisarja hemmottelee fanejaan lähiaikoina perusteellisesti. Tänään torstaina (25.1.) pidetyssä lehdistötilaisuudessa paljastettiin, että Salkkareita on tänä vuonna luvassa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. 

MTV3-kanavalla nähdään kesällä nimittäin Salkkareiden ensimmäinen tv-oheissarja Pihlajasatu. Sen lisäksi luvassa on myös neljä nettisarjaa. 

salkkarit
Alkuperäisessä Salatut elämät -sarjassa Miia menehtyi syöpään

- Pihlajasatu on kymmenenosainen tarina siitä, jos asiat olisivat menneet toisin kuin runkosarjassa. Olisiko elämässä kaikki paremmin, jos olisi joskus valinnut toisin kuin tuli valinneeksi? Tätä pohtivat Ismo, Aki ja Kari, joista kukin on tavalla tai toisella tyytymätön elämäänsä. Ullan kristallipallon kautta hypätään toiseen todellisuuteen. Millaista elämä olisi, jos Miia ja Markus olisivatkin elossa, jos Ismo ja Ossi olisivatkin kavereita, jos Aki olisi naimisissa Jennin kanssa ja Ismon elämän nainen olisikin Salla, tiedotteessa kuvaillaan.

Pihlajasatuun palaa nykyisten pihlajakatulaisten rinnalle sarjasta jo poistuneita hahmoja ja heidän näyttelijänsä, muun muassa Anu Palevaara, Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Hanna Kinnunen ja Sami Sarjula
 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
MTV3

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!