Pilvi Hämäläinen kertoo Putous-hahmostaan.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen paljastaa tulevasta Putous-hahmostaan: ”Olen leikkinyt yhdellä puhetavalla jo pitkän aikaa!”

30.11.2019 19:04

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen, 34, on mukana MTV3:n uudessa Suurmestari -viihdeohjelmassa. Hänet nähdään myös Putouksessa, ja uuden sketsihahmon suunnittelu on jo pitkällä. Pilvi itse asiassa odottaa malttamattomasti, että pääsee esittelemään hahmonsa.

– Olen leikkinyt yhdellä puhetavalla jo pitkän aikaa. Ajattelin sitten, että miksi en käyttäisi sitä nyt hyödyksi tässä sketsihahmossa. Myös Aina Inkeri Ankeisen äänellä olin leikkinyt etukäteen paljon.

Lue myös: Pilvi Hämäläinen todistaa maskeerauksen voiman – julkaisi kuvaparin ennen ja jälkeen meikin: ”Toihan sopisi loistavasti jonkun mielialalääkkeen mainokseen...”

– Olen joulun Lieksassa tai Portugalissa, Pilvi sanoo. – Ja eipä tuohon parisuhteeseen ole hirveästi kerrottavaa.
– Olen joulun Lieksassa tai Portugalissa, Pilvi sanoo. – Ja eipä tuohon parisuhteeseen ole hirveästi kerrottavaa.

 

Pilvi haki aikoinaan Teatterikorkeakouluun useita kertoja pääsemättä kuitenkaan sisään. Tämä ei näyttelijää lannistanut, vaan hän on edennyt urallaan töiden ja näyttöjen kautta.

Hän sanookin, että koulutus ei ole Suomessa näyttelijälle välttämättömyys.

– Toki, jos on itse monipuolinen ja esimerkiksi myös kirjoittaa, se laajentaa työmahdollisuuksia jo paljon.

Lue myös: Kääk! Roope Salminen ja Pilvi Hämäläinen viettivät iltaa yhdessä - kuva!

Parisuhdetilanteestaan vaitonaisen Pilvin joulusuunnitelmat ovat vielä auki.

– Olen joko perheen luona Lieksassa tai kaverin kanssa Portugalissa. Ja eipä tuohon parisuhteeseen ole hirveästi mitään kerrottavaa, hän nauraa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!