fbq
Naispoppareiden oma sisäpiiri! Maija Vilkkumaa paljastaa eturivin muusikoiden salaisen WhatsApp-ryhmän | Seiska
Telkkari
14.01.2022 13:28
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Jukka Alasaari / Nelonen
Maija Vilkkumaa, Erin & Paula Vesala.
Naispoppareiden oma sisäpiiri! Maija Vilkkumaa paljastaa eturivin muusikoiden salaisen WhatsApp-ryhmän
Telkkari
14.01.2022 13:28
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Jukka Alasaari / Nelonen

Laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaata, 48, on nähty viime vuosina parhaaseen katseluaikaan televisiossa. The Voice of Finlandin tähtivalmentajan pestin lisäksi tunteiden tulkki nähtiin toissa syksynä Vain elämää -menestysformaatin 10. tuotantokaudella.

Lue myös: Ikuinen taistelupari on historiaa! Toni Wirtanen täräyttää mielipiteensä hittiohjelman jättäneestä Redramasta: ”Ottamatta keneltäkään mitään pois…”

Hirvensalmen Satulinnasta jäi muistoksi ystävyyssuhteita. Maija kertoo olevansa yhä yhteyksissä Vain elämää -kollegoidensa Erinin ja Paula Vesalan kanssa.

– Meillä kymppikauden naisilla on oma WhatsApp-ryhmä. Siinä ovat vain minä, Paula ja Erin, Maija paljastaa Seiskalle The Voice of Finlandin etähaastattelussa.

Maija Vilkkumaa, 48, nähdään jälleen The Voice of Finlandin tähtituomarina. Laulaja-lauluntekijä tapaa myös mielellään kollegoitaan.
Maija nähdään jälleen The Voice of Finlandin tähtivalmentaja. Laulaja-lauluntekijä myös tapaa mielellään kollegoitaan.

Uimista ja kyläilyä

Tähtien yhteydenpito ei rajoitu vain viestittelyyn. Maijan mukaan WhatsApp-ryhmän ideana on sopia kasvokkain näkemisistä. Suunnitelmat ovatkin toteutuneet.

Lue myös: Maija Vilkkumaa avoimena erostaan Vain elämää -ohjelmassa: Kävin läpi julkista häpeää kymmenen vuotta! 

– Näemme toisiamme kuukauden tai kahden välein. Tavatessamme vain syödään ja jutellaan kaikesta. Sellainen on meille henkireikä ja voimaannuttava kokemus.

– Olemme olleet joskus yhdessä uimassa, mutta usein käymme ihan vain kylässä. Olemme olleet Paulalla ja meillä sekä viinikellarissakin. Seuraavaksi olemme käsittäneeksi menossa Erinin luo.

Meemien suuri ystävä

Kovaksi viestittelijäksi paljastuva Maija myös tunnustaa olevansa suuri nettimeemien eli somessa jaettavien hauskojen kuvien ja videoiden ystävä.

Lue myös: Maija Vilkkumaa neuvoo nuoria naisia: ”Vehkeet haltuun!” – kannustaa lähtemään musiikkialalle

– Seuraan Instagramissa meemitilejä ja ehdottomasti tykkään niiden jakamisesta eteenpäin. Varsinkin kun korona alkoi, keikat peruuntuivat ja ihmiset olivat paniikissa. Silloin oli erityinen tarve meemien heittelylle. Se jotenkin vähensi ahdistusta, Maija pohtii.

– Bändimme viestiryhmässä on tosin sellainen sääntö, ettei siellä saa jakaa lainkaan meemejä. Muuten kaikki aikataulut ja muut tärkeät työjutut hautautuisivat niiden alle!

The Voice of Finlandin 11. kausi Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen perjantaina 28.1. klo 20.