Näin suosikkijuontaja Sampo Marjomaa sai kuulla potkuistaan Hauskat kotivideot -ohjelmasta: ”Olihan se aivan absurdi päivä!”

Telkkari | 05.06.2020 10:41

Sampo Marjomaa, 44, muistaa lopun ikäänsä sen maaliskuisen päivän. Tv-kasvo oli valmistautumassa juontokeikkaan Helsingin Messukeskuksessa, kun puhelimeen alkoi ropista vähemmän mairittelevaa materiaalia.

– Ensin luin uutisen, jossa pääministeri Sanna Marin ja hallitus kertoivat ensimmäisistä koronarajoituksista. Sitten sain puhelun, jossa kuulin saaneeni potkut Neloselta!

Lue myös: Sukupolvenvaihdoksen aika - Nelosen klassikko Hauskat Kotivideot saa uuden juontajan tubettaja Roni Bäckistä!

– Silti oli vain pakko keskittyä ja hoitaa hommat täysillä. Koin vastuullisuutta yleisöäni kohtaan, kuten aina. Olihan se aivan absurdi päivä. Mietin, että mitähän seuraavaksi, tuleeko joku Godzilla tallomaan meidät muusiksi, Sampo naurahtaa Seiskalle.

Sampo Marjomaa sai potkut samana päivänä, kun hallitus kertoi koronarajoituksista. – Silloin tuli kerralla niin paljon lunta tupaan, että se alkoi jo mennä komiikan puolelle.
Sampo Marjomaa sai potkut samana päivänä, kun hallitus kertoi koronarajoituksista. – Silloin tuli kerralla niin paljon lunta tupaan, että se alkoi jo mennä komiikan puolelle.

Tsemppiviestejä riittää

Vaikka pitkä päivätyö päättyi silmänräpäyksessä, Sampo ei halunnut avautua asiasta vielä tuolloin, kun korona vasta keräsi kierroksia ympäri maailmaa.

– Omat urakäänteeni olivat täysin mitättömiä sen rinnalla, että pandemia jylläsi ja ihmisten henget olivat vaarassa. Olisi ollut mautonta avautua siitä silloin. Vasta kun Nelonen myöhemmin julkaisi tulevan ohjelmistonsa, moni havahtui, että hetkinen!

Lue myös: Me Naiset: Sampo Marjomaa avautuu potkuistaan - heivattiin yllättäen sivuun Hauskat kotivideot -ohjelmasta: "Toivottavasti tv-urani jatkuu!"

Ohjelma kyllä jatkuu syksyllä, mutta uudeksi juontajaksi on valittu suosittu tubettaja Roni Bäck.

– On hillitöntä, että kansalaiset ovat lähettäneet paljon tsemppiviestejä. Liikuttavaa huomata, että ohjelmani on ollut niin monelle yhdistävä tekijä. Telkkaria tehdessähän yleisöä ei näe, mutta nyt näen, että tekemiselläni on ollut aidosti merkitys, Sampo kiittelee.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!