Uutiset

Me Naiset: Sampo Marjomaa avautuu potkuistaan - heivattiin yllättäen sivuun Hauskat kotivideot -ohjelmasta: "Toivottavasti tv-urani jatkuu!"

22.05.2020 14:01

Nelonen teki yllätyspaljastuksen helatorstaita edeltävänä maanantaina, kun he tiedottivat ohjelmauudistuksistaan. Yksi merkittävistä uutisista oli Hauskat kotivideot -ohjelman juontajan vaihtaminen.

Sarjaa yli 15 vuotta juontanut Sampo Marjomaa joutui jättämään rakkaan sarjansa, kun hänen tilalleen ohjelmaan tulee syksyllä tubettaja Roni Back. Ohjelma sai juontajamuutoksen lisäksi uuden nimen. Jatkossa suosittu sarja tunnetaan nimellä Hauskat kotivideot by Roni Back

Lue lisää: Sukupolvenvaihdoksen aika - Nelosen klassikko Hauskat Kotivideot saa uuden juontajan tubettaja Roni Bäckistä!

Sarjaan aina yhdistetty tv-kasvo Sampo kertoi saaneensa tietää muutoksista maaliskuussa puhelimitse. Hän avautui ristiriitaisista tunnelmistaan Me Naiset -lehdelle. 

– Ne eivät jatka mun kanssa ohjelmaa, jota mä olen tehnyt viisitoista vuotta rakkaudella Suomen kansalle. Sanottiin diplomaattisesti, että mun osalta tämä päättyy tähän, Marjomaa sanoo.

Sampo olisi halunnut jättää henkilökohtaisesti jäähyväiset Suomen kansalle ja ohjelman katsojille. Hänestä olisi ollut mukavaa suorittaa eräänlainen valtikan vaihto tulevalle juontajalle, mutta Sampo ei saanut siihen mahdollisuutta. 

Sampo Marjomaa Trib3 - kuntosalin avajaistilaisuudessa helmikuussa 2019.
Sampo Marjomaa Trib3 - kuntosalin avajaistilaisuudessa helmikuussa 2019.

"Ohjelma on minulle tärkeä" 

Ikävistä asioista huolimatta Sampo on kiitollinen ajastaan ohjelman parissa. 

– Viisitoista vuotta on kolmannes minun elämästäni, ja ohjelma on myös minulle monumentaalinen, tärkeä ja sydämen asia. Koska olen suhtautunut koko ohjelmaan kunnianosoituksena suomen kielelle ja kulttuurille, niin se on enemmän kuin yksi jobi tai random-ohjelma telkkarissa.

Pitkän juontotyön päättymisen jälkeen Sampo muistelee sarjan erikoisjaksoja lämmöllä, joiden ansiosta hän pääsi kuvausryhmän kanssa matkustamaan Amerikkaan ja Japaniin. 
Tulevaisuuden suunnitelmistaan tv-kasvo toivoo pysyvänsä mediassa merkittävässä roolissa. 

– Toivottavasti jatkan tv:n tai liikkuvan kuvan kanssa. Ja mikä on nyt ollut merkittävää, olen kirjoittanut fiktiivistä rikossarjaa.
 

Lähde: Me Naiset 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!