fbq
Telkkari
14.08.2020 16:12
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen
Touko Aalto & Jutta Helenius.
Muuttunut mies! Touko Aalto on todellinen himoliikkuja - valtava lajikirjo karisti kilot: "Vyötäröltäni on lähtenyt ainakin..."
Telkkari
14.08.2020 16:12
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen

Politiikasta Suomen Apteekkariliittoon asiantuntijatehtäviin siirtynyt Touko Aalto nähdään syyskuusta lähtien Suomen suosituimmassa viihdeohjelmassa. Ex-poliitikko pistää TTK-tanssiparketilla parastaan silminnähden keventyneellä olemuksellaan.

Sami Sykkö tuossa jo kuittailikin, että mahtaakohan herran takki olla hieman liian iso! Vastasin, että varmaankin, mutten lähde siksi hankkimaan uutta pukua, Touko naurahtaa Seiskalle ökyhotelli Kämpin kirkkaissa valoissa.

Lue myös: Naisellisuuden multihuipentuma! Uhkea ja hoikistunut Helena Ahti-Hallberg, 52, sädehti TTK -tilaisuudessa – Mikko Leppilampi sanoi ääneen sen, mitä kaikki varmasti ajattelivat

Monipuolisesti liikkuva kosmopoliitti myöntää reportterin näköhavainnon oikeaksi: kiloja on todella karissut.

– Koronakevään aikana vyötäröltäni on lähtenyt ainakin seitsemän kiloa, kenties enemmänkin. Harrastan aika paljon maantiepyöräilyä, kuntosalia, lenkkeilyä ja jääkiekkoa mahdollisuuksien mukaan. Ja nyt vielä tämä tanssi!

– Mutta niinhän se on, että kilojakin tärkeämpääkin on se, miltä itsessä tuntuu, Touko filosofoi.

Lue myös: Harvinainen ulostulo! TTK-tanssiparketit valtaava Jare Brand avaa sanaisen arkkunsa tyttöystävästään: "Hän on tukenani ja turvanani himassa"

Lue koko kattava TTK-paketti torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Touko Aalto nähdään Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Jutta Heleniuksen tanssiparina.
Touko Aalto nähdään Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Jutta Heleniuksen tanssiparina.