fbq
Telkkari
07.01.2022 11:40
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Katariina Juseliuksen kotialbumi
Katariina Juselius.
Missikaunottaren uusi aluevaltaus! Tulikuuma Miss Suomi -finalisti aloittaa talk show -emäntänä – rinnalla koko kansan hauskuuttaja
Telkkari
07.01.2022 11:40
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Katariina Juseliuksen kotialbumi

Imitaattori ja koomikko Jukka Laaksosen, 63, unelma toteutui viime syksynä hänen saadessaan oman keskusteluohjelman televisioon. Jukka Laaksonen Show nähtiin perjantaisin AlfaTV:llä.

Lue myös: ”Hönöjä kasaan ja tarjotaan alkoholia” - supersuositusta Se on siinä -urheiluvisasta muistettava Jukka Laaksonen tylyttää: Tosi-tv on syrjäyttänyt huumoriohjelmat!

Kanavalla oltiin ilmeisen tyytyväisiä katsojalukuihin, sillä maaliskuussa alkaa talk show'n toinen tuotantokausi. Seiskan tietojen mukaan Jukan rinnalla nähdään tuolloin Miss Suomi -kisoista tuttu Katariina Juselius.

– Tv-urani suuntautuu nyt juontajan poluille, Katariina, 27, vahvistaa.

Katariina Juselius ja Jukka Laaksonen yhdistävät voimansa maaliskuussa nähtävässä AlfaTV:n talk show'ssa.
Katariina Juselius ja Jukka Laaksonen yhdistävät voimansa AlfaTV:n talk show'ssa maaliskuusta alkaen.

Uusi aluevaltaus

Katariina on jo ennestään tv:stä tuttu. Nurmijärveläinen on näytellyt sarjoissa Pelimies ja Rantabaari, joista jälkimmäinen on Salkkareiden spin-off -sarja. Viettelevä blondi nähdään tänä vuonna myös kauhuelokuvassa The Creeps.

Lue myös: Tulikuuma suomalaiskaunotar vapautui sinkkumarkkinoille! Superseksikäs missi lataa iskuyrityksistä: ”Ei lähde pikkarit ensimmäisellä lauseella”

Katariinalla ei kuitenkaan ole kokemusta tv-juontajana olemisesta. Uudella aluevaltauksellaan hän saa imeä oppia Jukalta, jota kutsuu mentorikseen.

– Pääsen tekemään töitä kovien konkareiden kanssa. Jukalla on pitkä ja upea ura viihdealalla, joten haluan repiä hänestä kaikki opit.

Katariina oli viime syksynä vieraana Jukka Laaksonen Show’ssa. – Meillä synkkasi tosi hyvin tuotannon ja Jukan kanssa.
Katariina oli syksyllä Jukka Laaksonen Show’ssa vieraana. – Meillä synkkasi tosi hyvin, ja he päättivät ottaa minut mukaan ohjelmaan, mistä olen tosi innoissani!

Vetää peliosioita

Katariinasta ei tule perinteistä studioemäntää, vaan hän vetää vieraille kaksi game show -osiota.

– Ne ovat leikkimielisiä pelejä, mutten voi vielä paljastaa enempää.

Lue myös: Suomalaismissin kauhunhetket! Katariina, 27, jumittui Albanian vuoristoon: 10 tuntia ilman ruokaa, vettä ja vessaa

Jukka Laaksonen Show’n ensimmäisellä kaudella nähtiin useita urheilijoita, ja samaa on luvassa jatkossakin. Se ei ole sattumaa, sillä Jukka tunnetaan kovana urheilumiehenä. Katariina kuitenkin lupaa monipuolisen kattauksen vieraita.

– Meille on tulossa myös entisiä pääministereitä, laulajia ja muita viihdetaiteilijoita.

Ohjelman nauhoitukset alkavat helmikuussa ja se nähdään AlfaTV:llä maaliskuussa.