Miksun baarin Miksu ohjelmassa nähtävistä julkkiksista: Kaikki olivat kännissä!

Telkkari | 11.04.2017 20:05

V#### puhelinmyyjistä tunnettu Mihail ”Miksu” Kulechov nähdään parhaillaan Foxilla uudessa Miksun baari -tosi-tv-ohjelmassa, jossa hän luottoystäviensä Henkan ja Jeren kanssa pyörittää Espanjan Aurinkorannikolla kuukauden ajan baaria.

Miksun ja kumppanien ohjelmat ovat aina olleet viinanhuuruista sekoilua, joten baarin pyörittäminen oli oikeastaan aika luontainen seuraava askel. Ohjelmassa nähdään myös useita muita julkisuudesta tuttuja suomalaiskasvoja, joiden juopottelutapoja Miksu pääsi seuraamaan läheltä.

- En tiedä yhtään julkkista, joka ei olisi ollut Miksun baarissa kännissä. Tai no Bile-Dani joi koko ajan, mutta ei vaikuttanut tulevan känniin. Amanda (Harkimo) ja sen kaverit bilettivät ihan koko ajan, Henry Saari oli muuten vaan koko ajan kännissä, ja niin myös HesaÄijä ja Janne Ordén.

- Espanjassa on hyvä juhlia, koska täällä juo itsensä hyvään kuosiin 20 eurolla, kun taas Helsingissä siihen menee 200 euroa, Miksu toteaa.

Baarituotot vaippoihin

Aiemminkin ravintola-alalla työskennellyt Miksu nautti baarihommasta sen verran, että hän voisi harkita tulevaisuudessa pyörittävänsä baaria Suomessa.

- Voisin joskus perustaa Helsinkiin baarin, jonne tulisi pienpanimoiden oluita, tulisia siipisiä ja burgereita. Äijämenoa, hän sanoo.

Miksun baari -ohjelmassa yhtenä jujuna on se, että hän sai pitää baarin pyörittämisestä kertyneet voitot, mutta vastasi myös tappioista. Ilmeisesti projekti päättyi kuitenkin plussan puolelle.

- Sain pitää voitot, mutta kuinka paljon sain? Se selviää sarjasta. Rahat menivät Millan vaippoihin, pienen tyttären isäksi tullut Miksu paljastaa.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!