Telkkari

Mieli muuttui! Big Brotherissa seksiä harrastanut Eeva-Leena kertoi ennen taloon menoa Seiskalle: "Pyrin välttämään seksiä ja alastomuutta" - video!

06.09.2019 11:33

Big Brother -talossa nähtiin perjantain (6.9) vastaisena yönä lemmekäs hetki, kun pitkään toistensa läheisyydessä viihtyneet Jukka ja Eeva-Leena alkoivat tositoimiin. Pari teki oman pesän BB-ralon olohuoneeseen, jossa intohimoinen esileikki eteni seksiksi. Kaksikon yksityisyyttä kunnioittaen BB-käänsi kamerat takkatuleen hellän hetken ajaksi. 

- Mihin sä laitoit kortsun, Eeva-Leena kysyi Jukalta lemmiskelyn jälkeen.

Lue lisää ja katso kuvat: Seksiä BB-talossa! Jukka ja Eeva-Leena koskettelivat himokkaasti toisiaan takkatulen ääressä - kamerat kääntyivät pois! Kuvat!

jukka ja eevis

Seiska tapasi Big Brother Suomi -kisailijat juuri ennen kuin he olivat menossa taloon. Tuolloin Eeva-Leena kertoi Seiskalle, ettei hän mielellään harrastaisi seksiä televisiossa.

- Yritän pitää työnantajani ja mahdolliset tulevat työnantajani mielessä. Alastomuus ja seksin harrastaminen ovat sellaisia asioita, joita pyrin välttämään. Ne eivät ole ehdottomia, ja olen ottanut sellaisen asenteen, että katsotaan tilanteen mukaan mikä luontevalta tuntuu.

Onneksi Eeva-Leena ei luvannut itselleen, ettei hän harrastaisi seksiä BB-talossa, sillä lupaus olisi rikkoutunut vain kolme päivää myöhemmin. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!