Telkkari

Maria Veitolan ohjelma rikkoi ennätyksensä – paljasti Seiskalle yllättävän tiedon tv-sarjan tekemisestä: Kävin kamppailun itseni kanssa!

26.01.2019 13:33

Yökylässä Maria Veitola -sarjan neljäs tuotantokausi alkoi ennätyksellisen hyvin.

Torstaina (24.1.) startanneen kauden avausjaksossa Maria Veitola vieraili viihdetaiteilija Jorma Uotisen luona. Jakso tavoitti yli miljoona suomalaista, ja sen keskikatsojaluku oli 692 000 katsojaa. Jakso rikkoi ohjelman ennätyksen, ja se on toistaiseksi koko Yökylässä Maria Veitola -sarjan katsotuin jakso.

- Olen niin onnellinen saadessani kokea sen, että kahden ihmisen kiireetön kohtaaminen kiinnostaa suomalaisia katsojia näin laajalti. Suurkiitos kuuluu tietysti mestari Jorma Uotiselle, joka halusi avata sydämensä ja kotinsa ovet meille kaikille. Tämä oli kuitenkin vasta alkua, sillä vielä on luvassa yhdeksän keskenään aivan erilaista mutta yhtä hienoa yökyläilyä, Maria iloitsi tiedotteessaan.

 

Ei itsesensuuria

Voisi kuvitella, että Maria on mukana vaikuttamassa jaksojen lopulliseen sisältöön, mutta hän antaa jaksojen leikkaajalle vapaat kädet.

- Leikkaajamme Liisa Vartiainen on aivan huippu! En ole mukana jaksojen jälkituotannoissa. Ensimmäisellä kaudella se oli vaikeaa, mutta sitten näin, miten hyvä lopputulos oli. Kävin kamppailun itseni kanssa, mutta haluan minua kohdeltavan samalla tavalla kuin ohjelman päähenkilöitä. Haluan, että joku ulkopuolinen käy materiaalin läpi, eikä minulla ole mahdollisuutta poistaa omasta mielestäni hölmöjä kommenttejani, Maria kertoi Seiskalle Drag-leidit Lavalla -esityksessä Helsingin Aleksanterin teatterissa torstaina (24.1.).

Hänen mukaansa ohjelman aikaisemmissa jaksoissa nähdyt julkisuuden henkilöt ovat olleet kiitollisia sarjan sisällöstä.

- Useimmiten saamme viestejä, joissa kiitetään siitä, että näytimme ihmiset sellaisina kuin he oikeasti ovat.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!