fbq
Telkkari
20.02.2022 07:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3
jare tiihonen
Manageri vedätti pahasti Jare Tiihosta - joutui täysin puskista ison yleisön eteen MTV:lle
Telkkari
20.02.2022 07:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3

Sunnuntaina (20.2.) mtv.fi-palveluun ilmestyy katsottavaksi kolmas jakso Laulu rakkaudelle: Secter Song Suomi -ohjelmasta. Siinä yllätettävän tuoliin istutetaan Cheekin haudannut Jare Tiihonen.

Operaatio Jaren saamikseksi ohjelmaan on ollut vaiheikas. Jaren manageri Carla Ahonius on vedättänyt suojattiaan huolellisesti. Carja puijasi Jarea vakuuttelemalla, että tämä olisi menossa Mikko Kuustosen juontamaan talk show'hun, jossa aiheena olisi elämä uran jälkeen.

Lue myös: Jare Tiihosen mystinen lomapaikka paljastui! Piilotteletko jotain selkäsi takana, Jare?

Carla oli petkuttanut Jarea vakuuttelemalla, että samassa ohjelmassa esiintyisivät myös Teemu Selänne ja Tarja Halonen. Carla oli myös tehnyt Jarelle kysymyspatteriston, jotta tämä voisi etukäteen valmistautua ohjelmaan.

Carla jännittää ohjelmassa Jaren reaktiota, sillä manageri ei ole koskaan aiemmin valehdellut tälle.

Jare sai kuulla vasta automatkalla studiolle, että kyseessä ei olekaan keskusteluohjelma. Ällistynyt mies ohjataan suoraan lavalle juontaja Marja Hintikan juttusille. Jare kertoo odottaneensa tapaavansa studiolla ihan toisen juontajan.

- Kuulin autossa, että Kuustonen ei ole täällä, Jare naurahtaa lavalla.

Jare kertoo elämänsä olleen rentoa Cheekin uran lopettamisen jälkeen. Jare kertoo "ottaneensa iisisti" ja meditoineensa.

Jaren yllättää liuta entisiä kiertuetovereita muusikoista tanssijoihin. Mukana ovat muun muassa Ilta, Brädi, TS ja Lucas Leon. Kaveriporukka laulaa yhdessä J. Karjalaisen klassikkokappaleen, joka on Jaren oma karaokebravuuri. Samaa kappaletta keikkaporukka on laulanut yhdessä keikkareissulla keskenään.

jare tiihonen
Jare Tiihonen on mielissään ystäviensä yllätyksestä.

Ystävät halusivat yllättää Jaren, koska uskovat räppärin kaivanneen keikkareissujen tunnelmaa kavereiden kanssa.

Jare seuraa esitystä leveä hymy kasvoillaan ja ryhtyy myös laulamaan yhdessä porukan kanssa.

jare tiihonen
Brädi ja kumppanit lisäsivä J. Karjalaisen hittiin oman räppiosuuden.

- Voi hiton jätkät. Olen pelkkää hymyä, ei tässä voi muuta tehdä. Ai että, mitä porukkaa! Jare kiittelee ystäviään esityksen jälkeen.

Jare kertoo, että Cheekin uran lopettamisen myötä hän on havahtunut siihen, miten mahtavia juttuja hän pääsi tekemään ystäviensä kanssa. Jare kuitenkin linjaa olevansa tyytyväinen siihen, että räppäriura on nyt ohi. Hän nauttii siitä, ettei hänellä ole enää muusikon paineita ja nyt hän voi vain muistella artistiaikojaan lämmöllä.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi sunnuntaisin MTV3:lla klo 19.30. Kolmas jakso katsottavissa etukäteen mtv.fi.palvelussa 20.2.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »