fbq
Kotimaa
08.01.2022 11:14
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jare Tiihonen
Jare Tiihosen mystinen lomapaikka paljastui! Piilotteletko jotain selkäsi takana, Jare?
Kotimaa
08.01.2022 11:14
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Cheekkinä tunnettu ex-räppäri Jare Tiihonen täytti 40 vuotta joulukuussa, jonka jälkeen miehen sometileillä on ollut hiljaista. Virallisesti uransa Lahden Mäkimonttuun elokuussa 2018 päättänyt lahtelaissyntyinen mies on räppiuransa jälkeen keskittynytkin muihin juttuihin, ja matkustelu on aina kiinnostanut miestä.

Lue myös: Paparazzi iski! Sofia Belórf yllätettiin keimailemasta Cheekille - katso tyly reaktio

Jare julkaisi kuitenkin mystisen kuvan eilen (7.1.) Instagramin tarinat-osiossaan. Päivitys sisälsi vain yhden otoksen, joka on katsottavissa julkaisun jälkeen 24 tuntia.

(Juttu jatkuu videon jälkeen)

Arkistovideo: Ystävä petti Cheekin - edessä miljoonariita!

Salaperäisessä päivityksessä mies on pukeutunut rennosti valkoiseen t-paitaan, Niken shortseihin ja valkoisiin tennareihin. Päässä miehellä on aurinkolasit ja hyväntuulinen virne kasvoillaan. Jare näkyy kuvassa myös pitävän oikeaa kättään selkänsä takana, aivan kuin piilotellen jotain kädessään olevaa.

Lue myös: Cheek käryttelee tupakkaa ökykiesissään – parkkeerasi Rolls-Roycen sakkopaikalle – kuvat!

Punaisella kadulla otettu kuva vaikuttaisi olevan otettu Dominikaanisesta tasavallasta. Kuvan katu näyttäisi rennosta elämäntyylistään tunnetun Puerto Plata -kaupungin suositulta nähtävyydeltä, jossa monet reissaajat käyvät ikuistamassa itsensä kadun väriloisteessa. Paikka tunnetaan myös miellyttävästä Karibian ilmastosta ja upeista hiekkarannoista. Muita matkakuvia ei Jare ole sosiaalisessa mediassa julkaissut.

Miehen viimeisin Instagram-päivitys on julkaistu ennen joulua, jolloin Jare ja hänen kaksoisveljensä Jere järjestivät loisteliaat syntymäpäiväjuhlat lähipiirilleen.

Lue myös: Paljastivatko nämä paparazzikuvat, mitä Cheek osti lahjaksi rakkaalleen – hävytöntä luksusta!

Arkistovideo: Näin Cheek suhtautuu Seiskan kohuihin hänestä -  tämä kuva on klassikko!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »