fbq
Telkkari
11.09.2020 14:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV
maria ja maisa
Maisa Torppa avautuu Maria Veitolalle suhteestaan Jari-Matti Latvalaan - tuli petetyksi useasti: ”Naisia tuli koko ajan lisää!” 
Telkkari
11.09.2020 14:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: MTV

Toimittaja Maria Veitola vierailee kohukaunotar Maisa Torpan luona ensi torstaina nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Nurmijärvellä aviomiehensä Mikon kanssa asuva Maisa paljastaa Marialle asioita entisestä parisuhteestaan. Maisa kertoo myrskyisästi päättyneestä suhteestaan rallikuski Jari-Matti Latvalaan

- Meillä oli tosi paljon hyvää, enhän muuten olisi ollut toisen ihmisen kanssa niin pitkään. Luulin, että meillä oli kaikki hyvin. Luulin, että meillä oli oikeasti maailman paras parisuhde. Sain yhteisellä lomamatkallamme tietää, että hän oli pettänyt minua todella monen eri naisen kanssa. Aluksi en voinut uskoa sitä. Ensin hän myönsi yhden, sitten toisen ja kolmannen. Rupesin selvittämään niitä itse, ja niitä tuli koko ajan lisää ja lisää, Maisa kertoo.

Hän kertoo antaneensa Jari-Matille kaikkensa.

- Tein kaikkeni sen ihmisen eteen. Ihan kaiken mitä ikinä osasin. Valvoin hänen kanssaan yöt, kun preppasin ja valmensin häntä. Annoin kaiken energiani sille, että hän saisi toteuttaa omaa unelmaansa. Joka ikinen kerta, kun minulta putosi ripsi, silloin kun saa toivoa, toivoin asioita vain hänelle. Halusin hänellä olevan kaiken hyvin, ja hän saa toteuttaa unelmaansa, Maisa listaa. 

Syrjähyppyjensä syiksi rallikuski oli väittänyt kilpailujen aiheuttamia paineita. 

-  Aina, kun ”leppä heilahti”, niin piti löytää joku nainen. Se on rallitermi, kun ajaa pusikkoon, Maisa selventää.  

Jari-Matin tekojen jälkeen suhteen jatkaminen oli hyvin hankalaa.

- Kyllä annoin anteeksi, mutta en pystynyt unohtamaan. En voi sille mitään, että rakkauteni kuoli suurimmaksi osaksi siihen.

Kyyneleet nousevat Maisan silmiin, kun hän muistelee asiaa. 

- En ymmärrä, miksi hän teki minulle niin.

Lue lisää: Hellä ote takaapäin! Maisa Torppa julkaisi romanttisen yhteiskuvan Mikko-rakkaansa kanssa - lähtivät yhteiselle lemmenretkelle! 

Maria veitola ja maisa torppa
Maria Veitola istumassa Maisa Torpan kanssa kohukaunottaren kotisohvalla Nurmijärvellä. Kuva: MTV3

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.00