Madonna

Madonnalla pahoja vireongelmia viisulähetyksessä: ”Oiskohan aika ripustaa mikki ja tallustella eläkkeelle?!”

19.05.2019 01:34

Popin kuningatar Madonna sai armotonta kritiikkiä viisuesityksestään.

Madonna järjesti erittäin näyttävän show’n, eikä vastaavaa ole nähnyt viisulavalla koskaan aikaisemmin.

Madonna esitti suorassa tv-lähetyksessä Like A Prayer -kappaleensa sen 30-vuotisjuhlan kunniaksi. Lisäksi hän esitti uusimman kappaleensa Future yhdessä räppäri Quavon kanssa.

Lue myös: Mainostemppu? Madonnan viisufinaaliesiintyminen räjähdysherkässä tilassa - ei suostu allekirjoittamaan sopimusta! 

Vaikka Madonna on ikoninen artisti, ei hänen esityksensä kerännyt kiitosta ainakaan Twitterissä. Monet kiinnittivät huomiota siihen, ettei laulaja pysynyt nuotissa Like A Prayerin aikana. Vireongelmat olivat pahoja, eikä Madonna tuntunut pääsevän tilanteen päälle millään.

Hän vaihtoi livelaulannan Like A Prayerin jälkeen, ja uusi kappale Future esitettiin äärimmäisyyksiin autotunetettuna studioversion päälle laulaen. Räppäri Quavo joutui esittämään oman osuutensa lähinnä huuliaan liikuttaen, sillä hänen räppinsä ja laulunsa tulivat valmiiksi nauhoitetulta raidalta.

Lue myös: Madonnalle jättikorvaus viisuesityksestä: lauloi 9 minuuttia – näin käsittämättömästi tienasi minuutilta!

- Arvostan Madonnaa artistina, mutta olisikohan aika ripustaa mikki ja tallustella eläkkeelle, eräs katsoja kommentoi Twitterissä.

- Hieno show Madonnalla, mutta jostain syystä kaikki ei ole kunnossa lauluäänen kanssa. Vähän surullista, toinen kirjoitti.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!