Jaajo Linnonmaa hauskuutti mediaa Sanomatalossa.

Luu kurkkuun! Jaajolta jäätävä kuitti Anni Hautalan ohjelmalle – räjäytti naurupankin pressitilaisuudessa!

Telkkari | 24.08.2017 15:50

Nelonen piti medialle torstaina tiedotustilaisuuden, jossa kerrottiin kanavan kahdesta katsojamagneetiksi toivotusta syysohjelmasta.

Jaajo Linnonmaan luotsaamasta Haluatko miljonääriksi? -visailusta nähdään jo neljäs tuotantokausi suosikkijuontajan isännöimänä. Hänen kollegansa, niin ikään Radio Suomipopin aamulypsäjä Anni Hautala emännöi puolestaan toista tuotantokautta Kaikki vastaan 1 -viihdeohjelmasta.

Samassa tilaisuudessa paljastettiin, että Kaikki vastaan 1 -ohjelman toisena temppumestarina nähdään Elina Kottonen, joka korvaa pestissä aiemmin toimineen mutta sittemmin Los Angelesiin palanneen Sara Forsbergin.

LUE LISÄÄ: Sara Forsberg jätti suosikkiohjelman - tilalle upea juontajakaunotar!

Helsingin Sanomatalon ylimmässä kerroksessa järjestetyssä tilaisuudessa olivat luonnollisesti paikalla myös ohjelmien päätähdet – lukuun ottamatta KV1:n temppumestari Janne Katajaa, joka hauskuutti mediaväkeä videotervehdyksen välityksellä.

Kun Jaajo, Anni ja Elina astelivat yleisön eteen, Jaajo ei voinut olla huomioimatta naisten pukeutumista. Kuten oheisista kuvista näkyy, sekä Annilla että Elinalla oli yllään samettikuosia:

Anni Hautala luotti lookissaan samettiin...
Anni Hautala luotti lookissaan samettiin...
...ja samoin teki myös Elina Kottonen.
...ja samoin teki myös Elina Kottonen.

– Jos mä olisin tiennyt, että teillä kummallakin on tällainen samettiteema, niin olisin itsekin pistänyt jotain samettista päälle, Jaajo kommentoi suu virneessä.

– Niin, mutta mehän ollaan siis eri ohjelmassa, Elina kuittasi hymyillen.

Silloin Jaajo heitti kuuluvalla äänellä:

– Mähän olen siinä ohjelmassa, jossa jaetaan oikeasti PALJON RAHAA!

Moinen letkautus sai osakseen makean naurunremakan, ja sille repeilivät myös Anni ja Elina. Mistään verisestä katsojakilpailusta ei siis ole kyse – ovathan sekä "Miltsi" että KV1 kumpikin Nelosen ohjelmia.

Haluatko miljonääriksi? Nelosella lauantaina 2. syyskuuta klo 20.

Kaikki vastaan 1 Nelosella sunnuntaina 3. syyskuuta klo 20.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!