fbq
Telkkari
20.03.2018 13:35
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus
Lotta Näkyvä
Lotta Näkyvältä avoin purkaus Kaunis elämä -ohjelmassa - julkaisi anteeksipyynnön sosiaalisessa mediassa!
Telkkari
20.03.2018 13:35
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä kertoo elämänsä rankoista ajoista tämän päivän Kaunis elämä -jaksossa.

Missikaunottaren elämä ennen misseyttä ei ole ollut ruusuista, sillä hänellä todettiin syömishäiriö 14-vuotiaana, ja hän joutui sairaalaan. Lotta painoi sairaalaan joutuessaan ainoastaan 39 kiloa. 

- Sairaalassa ihmeteltiin, miten olen edes hengissä, Lotta kertoo tämän illan jaksossa muille misseille.

Lue myös: EX-MISSI LOTTA NÄKYVÄ: UUPUMUS VAIKUTTI PUHEKYKYYNI – LÖYSIN AVUN RAAMATUSTA!

Syömishäiriö oli Lotan isälle, edesmenneelle F1-lääkäri Aki Hintsalle kova pala. Sairaus aiheutti isän ja tyttären välille pahoja riitoja. Lotan isä menehtyi syöpään vuonna 2016.

- Isäni tuputti minulle spagettia ja toi öisin appelsiinimehua, mutta minähän sanoin, että en ota, ja kävin kaatamassa appelsiinimehut lavuaarista alas.

Lotta parantui lopulta syömishäiriöstään, kun hän aloitti cheerleader-tanssin ja tajusi, että hänen täytyy syödä ja treenata hyvin menestyäkseen lajissa.

 

Muuttui kyyniseksi

Lotan vanhemmat Aki ja Marketta Hintsa erosivat vuonna 2006. Missikaunotar kyynistyi parisuhteille ja avioliitolle eron myötä. Jaksossa Lotta kertoo, että hän tunsi miehiä kohtaan vihaa ja asetti itselleen suojakuoren.  

- Kaverit pyysivät minua selvittämään, onko mies pettäjätyyppiä − ja minähän selvitin. Olin sitä mieltä, että jokainen mies on pettäjä, Lotta kertoo.

Lotta tunsi, että tällä tavalla hän tekee palveluksen ystävilleen. 

- Olin aika hyvä manipuloimaan miehiä.

Lue myös: LOTTA NÄKYVÄ ETÄSUHTEESTAAN JÄÄKIEKKOILIJAMIEHENSÄ KANSSA: KRISTIAN EI OLE KOSKAAN OLLUT MUSTASUKKAINEN!

 

Näkemys muuttui 

Lotta kertoo, että hänen nuoruudensa kokemukset ovat vaikuttaneet hänen suhtautumiseensa miehiin, vaikka häntä ei ole petetty koskaan. Näkemys miehiä kohtaan muuttui, kun hän rakastui parhaaseen ystäväänsä Kristian Näkyvään. Pariskunta avioitui vuonna 2016.

Missikaunotar julkaisi julkisen anteeksipyynnön jaksoon liittyen Instagram-tilillään tänään tiistaina (20.3.). 

Tämä on mun virallinen anteeksipyyntöni, jonka muistaakseni unohdin esittää itse ohjelmassa. Kerron Kaunis Elämä-sarjassa tulevana tiistaina ajanjaksosta elämässäni joka oli hämmentävä ja johti käytökseen joka ei ollut oikeutettua. Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta vihata toista ihmistä tai kostaa tahallisesti, ei väliä mitkä motiivit itsellä ovat. Eli anteeksi, Lotta kirjoitti lisäämänsä kuvan yhteyteen. 

Kaunis elämä AVA.kanavalla tiistaisin klo 21.