tis

Huhhuh, Temptation Island Suomi -Minna tunnustaa - kuvausryhmä unohti muistiinpanovihkonsa hotellihuoneeseen: ”Uteliaisuuteni heräsi ja innostuin valtavasti!”

Telkkari | 25.05.2018 14:59

Temptation Island Suomi -sarjan neljän tuotantokausi vetelee viimeisiään. Luvassa on enää kaksi jaksoa, jotka nähdään ensi viikolla. Niissä välejään selvittävät Minna ja Sammy sekä Vilma ja Elias

Monessa TIS-kohussa keitetty insinööri-Minna on koko tuotantokauden ajan avannut tunteitaan ja ajatuksiaan omassa blogiportaalissaan. Nyt hän kertoo ihastumisestaan sinkku-Markukseen, jonka kanssa Minna päätyi sänkyhommiinkin kahteen kertaan.

Lue lisää: Täällä on live-pornoo!" Markus ja Minna harrastavat seksiä kaikkien edessä Temptation Islandissa - kuva!

- Ihastuin Makkeen, koska hänessä puhutteli rauhallisuus ja tasapainoisuus kiinnostavan elämän ja ajatusten ohella. Viehätys tasaisempaan luonteeseen saattoi olla varhaisia merkkejä aikuistumisesta. Laskin prosessori täysteholla poikaystäväpisteitä, pitäisikö vaihtaa Sammy Makkeen? Jos Makke ei saisikaan täysiä pisteitä, niin uudet ongelmat olisivat silti parempia kuin vanhat ongelmat.

Minnan ja Markuksen niin henkinen kuin fyysinenkin yhteensopivuus ei jäänyt katsojilta huomaamatta. Sen vuoksi kukaan ei varmasti yllättynyt, kun Minna pyysi Markusta romanttisille 24h-treffeille. On sanomattakin selvää, että parin mukana kulki kuvausryhmä, joka tallensi lomaromanssin viimeiset hetket koko Suomen kansan nähtäväksi. 

Lue lisää: Temptation Island -Minnalta suorat sanat suuseksileikistä sinkkumiesten kanssa ja ”mälliriepu”-kohusta: En jää mauttomuuden takia pois kortsukilpailusta!

Minna myös paljastaa, että tuotanto unohti muistiinpanovihkoja kaksikon huoneeseen. 

- 24h-treffeillä kuvausryhmä unohti huoneeseemme muistiinpanovihkonsa. Uteliaisuuteni heräsi ja innostuin valtavasti, mutta Makke totesi että ei se ole meidän asia mitä siellä lukee. Rehti ja suoraselkäinen suhtautuminen tilanteeseen teki minuun vaikutuksen, maltoin mieleni ja keskityin keskustelemaan Maken kanssa mm. tulevaisuuden toiveistamme ja suhteista vanhempiimme. Nautin viime metreistä saarella täysillä. Treffien aktiviteettiosuus oli huikea ja ilma-akrobatiassa Makke todellakin astui mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta suoriutui haasteesta kunnioitettavasti.
 

minna sammy

Minnan ja Sammyn parisuhteen tilanne selviää ensi viikon keskiviikkona Nelosella kello 22! 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!