Hyppää pääsisältöön
Maria Veitola ja Laura Huhtasaari

Laura Huhtasaari avautui hedelmöityshoidoistaan Maria Veitolalle – yritti toista lasta viisi vuotta: ”Piikitin itseäni!”

Presidenttiehdokkaana nähty Laura Huhtasaari, 38, kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa sekundaarisesta lapsettomuudestaan.

Lauralla ja hänen aviomiehellään Teemu Lämsällä on kaksi tytärtä: 11-vuotias Hilla ja 4-vuotias Ellen. Toisen lapsen saaminen osoittautui Lauralle ja Teemulle erittäin haastavaksi.

− Olin niin onnellinen, kun sain Ellenin. Yritin viisi vuotta. Kärsin sekundaarisesta lapsettomuudesta, koska minulla on endometrioosi. Olin ajatellut, ettemme saa lasta, mutta keinohedelmöityksellä se onnistui. Olin niin onnellinen, kun sain vielä toisen lapsen, Laura kertoo ohjelmassa.

Lue myös: Presidenttikisan hävinnyt Laura Huhtasaari kavahti Pimppini on valloillaan -kirjaa: Feminismi on pelleilyä - se on pystyttänyt vihan barrikadit!

Maria Veitola haluaa tietää, olivatko hedelmöityshoidot raskaita.

− Olivat, ja piikitin itseäni. Minulla on hedelmöitettyjä munasoluja vielä jäljellä. En tiedä, mitä tekisin niiden kanssa. Ei Teemu halua enää lapsia. Minä varmaan haluaisin lapsen, mutta ehkä lapsilukumme on nyt tässä. Minulla on kaksi tytärtä, ja olen todella onnellinen heistä.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
MTV

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!