Presidenttikisan hävinnyt Laura Huhtasaari kavahti Pimppini on valloillaan -kirjaa: Feminismi on pelleilyä - se on pystyttänyt vihan barrikadit!

Uutiset | 08.03.2018 11:31

Perussuomalaisten puolueesta presidentiksi pyrkineen Laura Huhtasaaren kärkäs kirjoitus feminismistä kirvoittaa tunteita sosiaalisessa mediassa.

Laura avaa maailmankatsomustaan eilen keskiviikkona (7.3.) julkaistussa Puheenvuorossa seuraavasti: Kääk! Kuvassa näkyvä kirja oli työpöydälläni. Voisinko tosiaan tuomita kirjan pelkästään nimen perusteella? Kyllä voisin. Olen lopun kyllästynyt nykyajan feminismiin, se on pelleilyä.

Tekstissä Laura viittaa Katja Kettusen ja Krista Petäjäjärven kirjoittamaan Pimppini on valloillaan – naisiin kohdistuva seksuaalinen vallankäyttö -kirjaan. 

- Feministit ovat luoneet hirviön, jota ei hallitse enää kukaan. Ennen oli normaalia olla lukuisilla eri tavoilla nainen, nykyään keksitään uusia sukupuolia.  

Lisää Lauran ohjeennuoria: Seiskan presidenttitentti - Laura Huhtasaari paljasti tärkeimmän elämänohjeensa: Ole oma, outo itsesi!

"Feminismi halveksii juutalais-kristillistä kulttuuria"

Poliitikko pohtii kirjoituksessaan, että ennen feminismi ajoi naisen oikeuksia. Nykypäivän feminismi on Lauran mielestä muuttanut muotoaan, eikä suinkaan parempaan suuntaan.

-  Aiemmin feminismi ajoi naisten oikeuksia, nykyään se on pystyttänyt vihan barrikadit, jonka kohteena on valkoinen kristitty mies. Feminismi halveksii juutalais-kristillistä kulttuuria, mutta islamilaisesta kulttuurista ollaan täysin vaiti. 

Lähes 4 000 merkkiä pitkän avautumisen lopussa Laura ilmoittaa irtisanoutuvansa feminismistä. 

- Politiikassa on muotia vaatia poliitikkoja irtisanoutumaan milloin mistäkin, nyt on mennyt tovi, eikä kukaan ole vaatinut minua irtisanoutumaan mistään. Teen sen nyt pyytämättä, irtisanoudun feminismistä once and for all. 

Suomi takaisin kohti terveempää tasa-arvoa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!