Laulaja Sanni tekee yllätyspaljastuksen tv:ssä: jättimäinen musiikkivideokohu oli lopettaa uran - alaikäisten rooli videolla tulkittiin väärin: "En voinut hyvin"

Telkkari | 18.11.2020 10:05

Laulaja Sanni, 27, esittelee huomenna torstaina Yökylässä Maria Veitola -jaksossa lahjaksi saamiaan leikekirjoja. Sanomalehdistä leikatuista uutisjutuista yksi nousee puheenaiheeksi. 

- Musiikkivideo poistettiin netistä… se oli kyllä tosi surullinen juttu. Meillä oli kaikki mahdolliset luvat, koska me tiedettiin, että ylipäätään ei saa käyttää kuvia ja videoita, jos ei ole lupaa, Sanni kertoo.

Laulaja viittaa vuonna 2016 uutisointiin, kun kohuttu Vahinko-kappaleen musavideo poistettiin. Videon julkaisu aiheutti aikanaan kohun, koska videolla esiintyi Sannin faneja, joista moni oli alaikäisiä.

- Siinä oli viestinnässä, niin sisäisessä kuin ulkoisessakin, aikamoista hässäkkää. Sitten kävi niin, että se (video) poistettiin.

Lue lisää: Laulaja Sanni avautuu poikkeuksellisesti seksuaalisuudestaan ja suhde-elämästään tv:ssä: "En rajoita rakkautta!"

Sanni kokee, että videota katsottiin eri tavalla, kuin mitä hän olisi halunnut.

- Totta kai mä ymmärrän, en ikimaailmassa haluu sitä, miten se tulkittiin. Ja mä otan täysin sen vastuun siitä.

- En halua niille alaikäisille ihmisille mitään sellasta taakkaa, että ne oli sellasella videolla, mikä tulkitaan jotenkin…, Sanni muotoilee vastaustaan.

Kappaleen tulkinta ärsyttää

Keskustelussa juontaja Maria Veitolan kanssa laulaja avaa lisää tunteitaan musiikkivideokohusta neljän vuoden jälkeen. 

- Silloin musta tuntui - sen vuoden päätteeksi ja siinä väsymystilassa - että mä lopetan, Sanni sanoo Marialle.

- Mutta mikä sulle oli siinä kohussa pahinta? Maria kysyy.

- Se, että mun fanien välinen yhteinen ihana energia, mikä meillä koko kesän oli ollut, se mitä aistin, näin ja koin koko ajan, niin joku tulkitsi sen niinkuin niin päin helvettiä.

Lue myös: Sanni ja Evelina yhdessä lomalla! Käpertyivät lennolla toisiinsa, välttelivät katseita lentokentällä – kuva!

Sanni Yökylässä Maria Veitola

Sanni kertoo ymmärtävänsä syitä kohun taustalla, mutta häntä harmittavat sanojensa mukaan väärät tulkinnat kappaleen sanomasta ja kertojasta.

- Se kertoja-minä ei ole mikään, että nainen laulaa naisen asioista, vaan oikeasti ne ovat universaaleja juttuja. 

Liikuttuu vaikeasta vuodesta puhuessaan

Vielä illalla kynttilänvalossa kaksikko palaa saman vuoden tapahtumiin. 

- Mitkä ovat olleet sun elämän vaikeimmat hetket tai ajanjaksot? Maria kysyy.

- Vuosi 2016. Se, kun oli kaikki maailman asiat samaan aikaan, kohuja ja muita, niin sillon mä en kyllä voinut kauhean hyvin.

Lue myös: Laulaja Sanni avoimena nettikiusaamisesta: "Mun ulkonäköä arvostellaan räikein sanoin"

Sanni kertoo, että otti tuolloin tatuoinnin nimeään kantavan albumin logosta käsivarteensa.

- Ajattelin, että jos selviän tästä vuodesta, niin mä otan jonkun muiston, että mä selviän ihan mistä vain. Musta tuntuu, että oli silleen vaan todella haastavaa olla. Varmaan jokaisella elämän osa-alueella.

- Suhde itseensä oli vähä vieraantunu, ja välillä tuntui, että on vaan sellainen kuori, joka menee paikasta toiseen, Sanni sanoo.

Koti-ikävä-kappaleesta ja ystävistä puhuessaan Sanni herkistyy ja liikuttuu. Hän kertoo lopuksi, että armollisuutta opettelemalla ja itseään kehittämällä hän selvisi vaikeistakin ajoista. 

Yökylässä Maria Veitola MTV3 -kanavalta torstaisin klo 21.
 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!