fbqKummelit palasivat televisioon: Olemme pelleilleet koko ajan, vaikka sitä ei ole kuvattu! | Seiska
Kummelit tähdittävät Gaala-ohjelmaa.

Kummelit palasivat televisioon: Olemme pelleilleet koko ajan, vaikka sitä ei ole kuvattu!

Telkkari | 23.09.2018 15:58

Nelosen lauantai-illassa käynnistyi viime viikonloppuna Gaala-viihdespektaakkeli, jossa jaetaan Kultainen Suomi -pystejä astetta erikoisemmille hahmoille.
Kyseessä ei siis totisesti ole mikään perinteinen tv-gaala, joskin se hassuttelee sellaisten kustannuksella oikein antaumuksella.

Lue myös: Kummeleiden kanssa työskentely on Aku Hirviniemen unelmien täyttymys – ”Melkein herkistyn tässä”!

Kattauksesta viihdearvon ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni: puolitoistatuntinen show on kyllästetty Kummeleilla, Aku Hirviniemellä ja Linda Wiklundilla.

Heikki Hela myöntää, että Kummeleiden kolmikkoa on toivottu hurjasti takaisin ruutuun.

– Aika usein siitä kuulee. Ihmeen monia tuntuu kiinnostavan, mitä teemme seuraavaksi.

Lue myös: Gaala-ohjelman Linda Wiklund Kummeleista ja Aku Hirviniemestä: Kohtelevat kuin kuningatarta – aivan kuten minua kuuluukin kohdella!

Mitä tamperelaiset sitten ovat puuhailleet? Alkukesällä Ruutu-palvelussa lanseerattiin 10-osainen komediasarja Kontio & Parmas, jossa nähdään myös Linda.

– Sitten on ollut erilaisia musahommia, muun muassa Pave Maijasen ja Johanna Förstin kanssa. Samoin kesäteatteria ja muuta sillisalaattia, Heikki hymähtää.

– Ja vaikkei uskoisi, niin olemme pelleilleet koko sen ajan, kun emme ole näkyneet telkkarissa. Aamusta iltaan. Sitä ei vain ole kuvattu!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!