fbq
Telkkari
16.11.2020 19:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Iiro Bärlund
Kohuttu TIS-Iiro löysi uuden rakkaan heti eronsa jälkeen – uusi kulta on tuttu tv:stä!
Telkkari
16.11.2020 19:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomesta tuttu Iiro Bärlund on löytänyt elämään uuden rakkauden.

Lokakuun alussa paljastui, että Iiro ja Miss Helsinki -finalisti Rebecca Reinikkala ovat eronneet. Ei mennyt aikaakaan, kun Iiron elämässä oli jo uusi rakas. 

- Olemme olleet yhdessä nyt kolmisen kuukautta. Tapasimme Tinderin kautta, Iiro kertoi TIS-Iltarovion haastattelussa.

Tällä kertaa Iiro ei halua paljastaa tyttöystävänsä henkilöllisyyttä. Hän kuitenkin paljasti uuden rakkaansa olevan tv:stä tuttu.

- Hän on ollut muutamassa tv-ohjelmassa. Muutamassa kilpailuohjelmassa. Yksi on mielestäni rakkausreality, muut ovat olleet koko perheen kilpailuohjelmia.

 

Jätti kertomatta TIS-taustastaan

Iiro kertoi TIS-Iltaroviossa tulleensa torjutuksi Temptation Island Suomi -historiansa takia.

Lue myös: TIS-Iltarovio: Liero-Iiron maine vaikutti Temptation Island -tähden rakkauselämään: ”Toisia treffejä ei välttämättä tullutkaan!”

Iiro on onnellinen, ettei hänen nykyinen tyttöystävänsä ole ohjelmasta moksiskaan.

- Olemme puhuneet Temptation Island -historiastani. Kävi niin, että en sanonut siitä heti alussa. Hän toki tiesi siinä vaiheessa, kun menimme treffeille ensimmäistä kertaa. Hän on ottanut sen todella hyvin, eikä siinä ole ollut ongelmaa.

Iiro oli kohutun sarjan viidennellä kaudella yhdessä silloisen tyttöystävänsä Meiju Koskelan kanssa. Ohjelmassa Iiro sekoili huolella, ja viimeisellä iltanuotiolla hän ja Meiju päättivät erota. Iiron mukaan ohjelma ja kuvauksissa tapahtuneet asiat opettivat hänelle paljon elämästä ja ihmissuhteista.

- Olen muuttunut ihmisenä. Kun lähden juhlimaan, niin leveästi mennään – mennään varmasti niin kauan kunnes kuolema korjaa. En aio pyytää sitä anteeksi. Se, miten loukkasin Meijua ja mitä tulee pettämiseen, niin se ajatusmaailma on muuttunut. Kun on tullut ikää lisää, haluaa pysyvyyden. Yöelämä on aika nähty.