fbqKill Arman oli Arman Alizadin läpimurto-ohjelma – ensimmäisen kauden kuvaamisesta tuli kuitenkin täyttä painajaista: ”Ajattelin, että tämä on loppuni!” | Seiska
Arman Alizad nousi tv-tähdeksi.

Kill Arman oli Arman Alizadin läpimurto-ohjelma – ensimmäisen kauden kuvaamisesta tuli kuitenkin täyttä painajaista: ”Ajattelin, että tämä on loppuni!”

Telkkari | 29.12.2018 13:22

Arman Alizadin lopullinen läpimurto televisiossa oli kamppailulajeja esittelevä Kill Arman. Vuonna 2009 esitetyn ohjelman ensimmäisen tuotantokauden kuvaaminen oli kuitenkin täyttä painajaista.

– Sain ohjelmalle pienen osarahoituksen ja loput rahat piti hankkia itse. Kun kiersin keräämässä yhteistyökumppaneita, kukaan ei kiinnostunut. Yritin saada myös kontakteja maailmalle, mutta kukaan ei vastannut minulle, Arman muistelee.

Lue myös: Arman Alizad avoimena uudessa podcastissa – hakeutui terapiaan tv-ohjelmansa takia: On parempi, että puhun ammattilaisen kanssa!

Projekti ei edennyt kuukausiin, ja tuottaja alkoi muuttua epätoivoiseksi.

– Ajattelin, että tämä on loppuni. Kaikille selviäisi, että olen haukannut liian suuren palan. Olin luovuttamassa. Sitten yhtäkkiä sain sähköpostin amerikkalaiselta kamppailulajimestarilta, joka kiinnostui ohjelmasta.

Vuonna 2009 alkaneen Kill Arman -sarjassa tv-persoona kohtasi kehässä kamppailulajien mestareita. – Sain turpaan niin fyysisesti, henkisesti kuin tuotannollisestikin.
Vuonna 2009 alkaneen Kill Arman -sarjassa tv-persoona kohtasi kehässä kamppailulajien mestareita. – Sain turpaan niin fyysisesti, henkisesti kuin tuotannollisestikin.

 

Lue myös: Televisio teki Arman Alizadista miljonäärin – nostaa silti maltillisesti palkkaa!

Oli päätöksen aikana. Armanilla oli rahaa vain yhteen jaksoon. Hän päätti ottaa riskin ja lähteä Yhdysvaltoihin. Kuvausmatka onnistui, ja Arman löysi sen avulla rahoituksen sekä kontaktit loppuihin jaksoihin.

– Yksi elämäni tärkeimpiä oppeja on, että jos on joku sisäinen ääni, sitä pitää kuunnella. En väitä, että kaikki unelmat toteutuisivat, koska suurin osa niistä palaa tuhkana ilmaan. Joku juttu voi kuitenkin onnistua, ja se voi olla ponnahduslauta vaikka mihin. Siksi kannattaa aina yrittää, tv-seikkailija kannustaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Pasi Murto ja Jim

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!