Kevin mielii Big Brotherin Sikarikerhoon - kärkäs vastaus Jukan rajuihin syytöksiin: "Ette halua mitään johdalteltavissa olevia lampaita"

Telkkari | 23.10.2019 10:43

Big Brotherissa muodostui jo kauden alkuaikoina niin sanottu Sikarikerho. Sen hallituksessa istuvat Kimmo, Jukka ja Helmeri, jotka viime yönä tenttasivat mukaan mielivää Keviniä

Jukkaa huoletti Keviniin kohdistuvat huhut, jotka voisivat olla kerhon maineelle haitallisia.

- Anteeksi, kun joudun kysymään, mutta miten vastaat syytöksiin: Kaikki sun lähellä olevat ovat joutuneet poistumaan. Ei me uskota tämmöisiin kirouksiin, mutta mikäli sut on kirottu…, Jukka muotoilee.

- Se on jo yksistään riittävä syy Sikarikerhon hakemuksen epäämiseen, Kimmo jatkaa. 

Lue myös: Anun ja Helmerin onni on tähtiin kirjoitettu - vai onko sittenkään: "Pelkään, että tulee liian vahvat tunteet!"

jukka ja kevein

"Ei mitään johdatelltavissa olevia lampaita"

Kimmo kertoo kovaan ääneen, ettei Sikarikerho hyväksy missään nimessä sovinismi tai juonittelu. Näin ollen Kevin vetoaakin puhtoiseen maineeseensa, häntä kun ei ole lööpeissä nähty. 

- Olen ollut BB:n ja kansan suosiossa, tekin olette kohdelleet minua hyvin. Minulla on vakaa asema ryhmässä ja sikäli myös uskottavuutta Sikarikerhon maineen puhdistamisessa, hän markkinoi itseään.

TAUSTAA: Big Brotherin evankelista-Ville paasaa uskonnoista - tulilinjalla katolilaisuus: Se on porttokirkko! 

Keskustelun päätteeksi Jukka ehdottaa Kevinille kolmen viikon koeaikaa. 

- Jos minut valitaan, olisin arvokas yksilö suoraan hallitukseen. En lähde omaa arvoani madaltamaan. Uskon, että tekin haluatte kunnianhimoisia ja itseään arvostavia yksilöitä hallitukseen. Eikä mitään johdateltavissa olevia lampaita,  kuten muut asukkaat, Kevin vakuuttaa. 

Katso myös BB-VALVOMON tuorein jakso - vieraana sunnuntaina häädetty Milla! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto & nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!