Hyppää pääsisältöön
jari aarni ja riku rantala

Keisari Aarnio Talk Show -uutuussarjan ensimmäinen vieras on itse Jari Aarnio – outo vaatimus tuotannolle!

Nelosen uutuussarja Keisari Aarnio Talk Show näkee ensi-iltansa tulevana sunnuntaina kello 22 lähtien. Tunnin pituisen jakson lisäksi Ruudussa nähdään puoli tuntia kestävä jatko-osa. 

Lue lisää: Poliisilla erikoisia salapuuhia Jari Aarnion naapurin varastolla – naapuri teki tutkintapyynnön: ”Kerroin olevani Väyrynen ja että tämä on kasvimaani!”

Keskusteluohjelmaa luotsaa Madventures-konkari sekä entinen rikostoimittaja Riku Rantala, jonka ensimmäinen vieras on itse Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio

Tiedotteessa kerrotaan, että Jarilla oli tuotannolle pyyntö, joka myös toteutettiin. Ensimmäinen jakso on Aarnion itsensä pyynnöstä täysin leikkaamaton.

Maineikas vieraslista

Sarjassa nähdään tulevaisuudessa myös Helsingin Sanomien toimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth, joiden pitkäjänteinen työpanos Aarnion vyyhdin tutkinnassa tuotti lopulta suurta tulosta. 

Lue lisää: Jari Aarnion rikosvyyhdistä tv-sarja: katso esimakua kevään kohutuimmasta rikosdraamasta!

Mukana ovat myös Jari Aarnion alainen Juha-Matti Kemppinen, entinen sisäministeri Päivi Räsänen, kolmoismurhasta tuomittu Eikka Lehtosaari, syyttäjä Perttu Könönen sekä juristit Kari Uoti ja Markku Fredman, joilla molemmilla on pitkä kokemus syytetyn puolustamisesta.

Yksinoikeudella Rantalan haastattelussa nähdään myös – ensimmäistä kertaa – entinen rikollispomo Keijo Vilhunen.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!