fbq
Telkkari
20.02.2022 12:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3
seela sella
Katri Helena herkistää 30 vuotta leskenä olleen Seela Sellan televisiossa: "Nyt mua rupeaa itkettämään, kun sun pitäisi itkeä!"
Telkkari
20.02.2022 12:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman uuden kauden toisessa jaksossa näyttelijälegenda Seela Sella, 85, yllättää ystävänsä, laulajalegenda Katri Helenan, 76. Yllätyksessä on myös mukana lauluyhtye Club for Five, joka tulkitee Katri Helenalle tämän lempikappaleen Stingiltä.

Lue myös: Iskelmälegenda Katri Helena hävisi julkisuudesta – huhut vellovat: Mitä oikein tapahtui?

Seela kertoo ohjelmassa saaneensa Katrilta tukea jäätyään leskeksi vuonna 1992.

- Kansallisteatterissa oli joku tilaisuus, jossa Katri oli esiintymässä. Olimme molemmat pukuhuoneessani. Silloin oli vasta vähän aikaa Eliksen kuolemasta ja mua alkoi itkettää ja oli ikävä ja raskas olo. Muistan, kun ruvettiin puhumaan, että hänen energiansa seuraa mua, huomaan sen konkreettisista tilanteista, Seela muistelee.

Seela huomasi ajattelevansa henkisen maailman asioista samalla tavalla kuin Katri. Katri on puhunut myös julkisuudessa kokevansa edesmenneen poikansa energian. Katrin ainoa poika kuoli odottamatta 33-vuotiaana vuonna 2009.

Club for Fiven lauluesityksen jälkeen Seela lausuu kauniin tekstin Katrin Taivaan tie -kirjasta.

katri helena
Katri Helena saa kuulla yhden lempikappaleistaan A cappella -versiona.

Lauluesitys ja Seelan tulkinta herkistävät Katrin. Laulaja kuitenkin säteilee yhtä hymyä esityksen päätteeksi.

- Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Katri hihkuu ja halaa Seelaa.

Seela kertoo lavalla Katrin lohduttaneen häntä, kun hän kaipasi miestään. Katri muistaa myös kyseisen hetken.

- Kysyin sinulta, että kuinka olet voinut ja miten jaksat. Vastasit, että "muuten oikein hyvin, mutta mulla on ikävä sitä, kun Elis sanoi mulle aina, että mä olen kaunis", Katri toteaa ystävälleen.

Tämä taas liikuttaa Seelaa.

- Nyt mua rupeaa itkettämään, kun sun pitäisi itkeä. Tämä menee ihan väärinpäin, Seela sanoo.

Katri linjaa vielä olevansa todella kiitollinen esityksestä ja kappalevalinnasta, jossa on hänen mielestään jotain maagista.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelma katsottavissa mtv.fi-palvelussa 13. helmikuuta. Jakso esitetään MTV3-kanavalla 20. helmikuuta klo 19.30 alkaen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »