Telkkari
Vain Seiskassa!

Käsittämätön kaunotar! Tästä syystä Onnela-sarjan tähti Elena Leeve, 36, on kovassa kondiksessa – ”Muutoin lukisin salilla vain naistenlehtiä”

01.12.2019 18:37

Se mikä toimii Ruotsissa, natsaa todennäköisesti myös meillä Suomessa. Näin ainakin komedian saralla, sillä länsinaapurin supersuosittu Solsidan on vääntynyt varsin onnistuneesti myös härmäläiseen muotoon.

Komediakeisari Petteri Summasen junailemasta Onnelasta nähdään pian jo 3. tuotantokausi. Porvoon paikoin kiusalliseen idylliin sukelletaan ensin suoratoistopalvelu C Moressa, myöhemmin myös MTV:llä.

– Kuvauksissa oli hyvä tunnelma. Olemme jo tuttuja toisillemme, joten työskentely oli tavallaan helppoa. Vaikka ainahan se on vähän haipakkaa, Elena Leeve kuvailee Seiskalle.

Elena Leeve.

Jättimäinen raskausvatsa

Elena esittää Onnelassa hammaslääkäri-Antin tomeraa Saara-vaimoa, joka on pian nähtävissä jaksoissa viimeisillään raskaana.

– Pidin kuvauksissa sellaista jätti-isoa raskausmahaa. Oli hauskaa pukea se joka ainoa kuvauspäivä päälle. Sellainen on toisaalta kivaa näyttelijälle, sillä sellainen konkreettinen elementti muodostaa vankan suhteen roolihahmoon.

Vaikka Elenalla on muhkeasta vauvavatsasta omakohtaistakin kokemusta, näyttelijälle tuli silti yllätyksenä, millaista puuskutusta moisen masun kanssa liikkuminen onkaan.

– Sitä oli jo unohtanut, että ai niin, ne masut ovat näin valtavia! Toisaalta se jättivatsa oli kätevä, sillä pystyin piilottamaan langattoman mikkini lähettimen vatsan sisään, hän nauraa.

Elena Leeve.

Timmissä kondiksessa

Roolihahmo Saaralla saattaa olla melkoinen maha, mutta näyttelijän oma olo on kevyt. Timmissä kondiksessa oleva Elena lukeutuu siihen näyttelijöiden koulukuntaan, joka irrottautuu töistä liikunnalla.

– Tässä ammatissa on tavallista tehdä useampia juttuja samaan aikaan, joten on tärkeää osata päästää irti eikä jäädä murehtimaan mitään, mitä on tullut tehtyä. Liikunta auttaa siinä tosi paljon, Elena kertoo.

– Varsinkin avantouinti on tehokas tapa unohtaa kaikki duunijutut. Myös jooga eri muodoissaan on ollut jo useita vuosia lähellä sydäntäni. Lisäksi lenkkeilen ja salikorttikin löytyy! Ryhmäliikuntatunnit ovat parhaita, kun joku käskee liikkumaan. Muutoin lukisin salilla vain naistenlehtiä, hän nauraa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!