Katso kuvat!
Cristal Snow

Kääk, minkä näköisenä Cristal Snow juontaa uudistunutta Kymppitonnia! Kummalla on parempi tyyli, Riitalla vai Cristalilla? Vertaa!

Telkkari | 27.02.2018 18:14

Laulajanakin tunnettu Cristal Snow, 42, nähdään maaliskuussa alkavan, legendaarisen Kymppitonni-ohjelman uudistetun version juontajana. Edesmenneen Spede Pasasen kehittämän ohjelmaformaatin juontajana nähtiin vuosikymmeniä ex-missi Riitta Väisänen

Spede antoi ohjelman oikeudet ennen kuolemaansa Riitalle. Ex-missi kommentoi aiemmin helmikuussa Seiskalle, että olisi halunnut jatkaa sarjan juontajana. Häntä ei kuitenkaan kysytty mukaan ohjelmaan. 

Lue lisää: KYMPPITONNISTA TYLYSTI SIVUUN JÄTETTY RIITTA VÄISÄNEN YLLÄTTYI OHJELMAN UUDESTA JUONTAJASTA: OHJELMAN JATKUMINEN TUO MINULLE SILTI RAHAA!

Riitalla oma tyyli

Riitta oli juontajapestinsä aikoihin tunnettu kiharapilvestään ja värikkäistä vaatteista. Alla oleva kuva on vuodelta 1992, jolloin ohjelman oikeudet olivat MTV:lla, mutta ohjelmaa näytettiin Ylellä. 

Riitta Väisänen

Abreun hovimeikkaajan käsittelyssä

Cristal Snow on tunnettu sokeeraavasta tyylistään, josta ei meikkiä - saati glamouria - puutu.

Lue myös: NÄIN CRISTAL SNOW KERTOI VANHEMMILLEEN SEKSUAALISESTA SUUNTAUTUMISESTAAN: ISÄN MIELESTÄ SE ON HIENOIN KIRJE MITÄ HÄN ON KOSKAAN LUKENUT!

Anna Abreunkin hovimeikkaajana tunnettu Saara Sarvas julkaisi eilen (26.2.) Instagram-tilillään kuvan Cristalista Kymppitonni-vetimissä. Otoksessa mies poseeraa korkokengät ja lateksihousut jalassaan.

Lisäksi hänellä on päällään leopardikuvioinen neule, jonka teema ja värimaailma ulottuu myös hiuksiin! Saara on lisännyt kuvan yhteyteen hashtageiksi Kymppitonnin, sekä #mitävittuasilläonpäällä -viikot. 

Kymppitonni 26.3. alkaen kello 20.00 Fox-kanavalla!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!