Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Cristal Snow

Kääk, minkä näköisenä Cristal Snow juontaa uudistunutta Kymppitonnia! Kummalla on parempi tyyli, Riitalla vai Cristalilla? Vertaa!

Laulajanakin tunnettu Cristal Snow, 42, nähdään maaliskuussa alkavan, legendaarisen Kymppitonni-ohjelman uudistetun version juontajana. Edesmenneen Spede Pasasen kehittämän ohjelmaformaatin juontajana nähtiin vuosikymmeniä ex-missi Riitta Väisänen

Spede antoi ohjelman oikeudet ennen kuolemaansa Riitalle. Ex-missi kommentoi aiemmin helmikuussa Seiskalle, että olisi halunnut jatkaa sarjan juontajana. Häntä ei kuitenkaan kysytty mukaan ohjelmaan. 

Lue lisää: KYMPPITONNISTA TYLYSTI SIVUUN JÄTETTY RIITTA VÄISÄNEN YLLÄTTYI OHJELMAN UUDESTA JUONTAJASTA: OHJELMAN JATKUMINEN TUO MINULLE SILTI RAHAA!

Riitalla oma tyyli

Riitta oli juontajapestinsä aikoihin tunnettu kiharapilvestään ja värikkäistä vaatteista. Alla oleva kuva on vuodelta 1992, jolloin ohjelman oikeudet olivat MTV:lla, mutta ohjelmaa näytettiin Ylellä. 

Riitta Väisänen

 

Abreun hovimeikkaajan käsittelyssä

Cristal Snow on tunnettu sokeeraavasta tyylistään, josta ei meikkiä - saati glamouria - puutu.

Lue myös: NÄIN CRISTAL SNOW KERTOI VANHEMMILLEEN SEKSUAALISESTA SUUNTAUTUMISESTAAN: ISÄN MIELESTÄ SE ON HIENOIN KIRJE MITÄ HÄN ON KOSKAAN LUKENUT!

Anna Abreunkin hovimeikkaajana tunnettu Saara Sarvas julkaisi eilen (26.2.) Instagram-tilillään kuvan Cristalista Kymppitonni-vetimissä. Otoksessa mies poseeraa korkokengät ja lateksihousut jalassaan.

Lisäksi hänellä on päällään leopardikuvioinen neule, jonka teema ja värimaailma ulottuu myös hiuksiin! Saara on lisännyt kuvan yhteyteen hashtageiksi Kymppitonnin, sekä #mitävittuasilläonpäällä -viikot. 

 

Kymppitonni 26.3. alkaen kello 20.00 Fox-kanavalla!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!