Tapio Huuska poseeraa Seiskalle

Näin Cristal Snow kertoi vanhemmilleen seksuaalisesta suuntautumisestaan: Isän mielestä se on hienoin kirje mitä hän on koskaan lukenut!

11.10.2017 17:12

Tänään 11. lokakuuta vietetään kaapista tulemisen päivää. Muusikko-näyttelijä Cristal Snow kirjoittaa sosiaalisessa mediassa omakohtaisesta kokemuksestaan, kun hän kertoi ystävilleen, vanhemmilleen sekä maailmalle olevansa homoseksuaali. 

Cristal kertoo, että hän tiesi jo hyvin nuorena olevansa poikiin päin.

- En edes muista koska kerroin parhaille ystävilleni, he varmaan muistaa sen paremmin. New Yorkissa elin vapaasti omana itsenäni. Sisaruksilleni kerroin heti sinne muutettuani, Cristal aloittaa. 

Cristal, oikealta nimeltään Tapio Huuska, kasvoi lapsuutensa Kankaanpäässä. 19-vuotiaana hän muutti New Yorkiin ja aloitti siellä teatteritaiteen ja luovan kirjoittamisen opinnot.

- Isälle ja äreälle äidille kirjoitin kirjeen 26-vuotiaana kun tiesin et paluu Suomeen oli edessä. Isän mielestä se on hienoin kirje mitä hän on koskaan lukenut. Hän usein lainaa sitä kun puhutaan syvällisiä, mies jatkaa. 

Äreällä äidillä Cristal viittaa tiukkasanaiseen äitiinsä, jonka lotkautuksia onkin saanut seurata muun muassa miehen sosiaalisen median kanavissa.

Kun Cristal sitten nousi julkisuuteen, ei hän puhunut seksuaalisuudestaan. 

- Se tuntui oudolta, kuin olisin piilotellut jotain ja yksi päivä kirjoitin facebook statuksen jossa luki ’ps. Olen homo’. Näen tarpeellisena elää omaa totuuttaani avoimena. Ehkä se antaa äänen niille joilla sitä ei ole. Olla jonkinlainen esimerkki omalla elämäntyylillään. Mä toivon että annan ihmisille rohkeutta olla oma itsensä. Se on kaikkein tärkein juttu se, Cristal päättä kirjoituksensa sateenkaarenvärein varustetuilla sydämillä. 


 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!