Hyppää pääsisältöön
Idolsin uudet tuomarit

Jymypaukku! Idols-tuomaristo täysin uusiksi – mukana legendaarinen moottoriturpa ja entinen The Voice of Finland -tähti!

Idolsin uudet tuomarit paljastettiin hetki sitten.

Uudistetun Idolsin tuomareina nähdään Maija Vilkkumaa, Jannika B, Elastinen ja Suomen ensimmäisiltä Idols-kausilta tuttu moottoriturpa Jone Nikula. Elastinen on puolestaan tuttu The Voice of Finlandista, jonka tähtivalmentajana Elastinen toimi ohjelman alkuvuosina.

Lue myös: Anni Hautala ja koomikko Niko Kivelä: yllätyskihlat!

Idolsin ytimessä on raa’an lahjakkuuden löytäminen. Eli ei joku sellainen, joka on tehnyt jo pitkän tai puolipitkän uran varjoissa, vaan yritetään nostaa suoraan pystymetsästä parrasvaloihin tyyppi, joka täyttää ne tähden vaatimukset, Jone kertoi tiedotteessa.

Jannika B on kokenut Idolsin vuonna 2007, jolloin hän putosi kilpailun semifinaalivaiheessa. Laulaja haluaa muistuttaa, että ura musiikin parissa voi syntyä, vaikka ei pääsisi Idolsissa loppuun asti.

Kannattaa vaalia sitä kipinää, puhaltaa siihen, kasvattaa sitä ja tehdä siitä iso roihuava nuotio. Ei kannata pelätä, että tämä olisi tässä, jos ei nyt pääsisikään loistamaan.

Lue myös: Idolsista suureen suosioon noussut Antti Tuisku: Idols ei ole laulukilpailu!

Idolsin juontajina jatkavat viime kaudelta tutut Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde. Koelaulut alkavat Helsingissä kesäkuussaTeksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!