fbqJukka Hildén avautuu pysäyttävästi tv:ssä: Sekä isä että pikkuveli ajautuivat itsemurhan partaalle alkoholin takia - "Yöllä tuli puhelu, että Jukka, minä hyppään junan alle" | Seiska
Katso kuva!
maria veitola yökylässä jukka hilden chachi gonzales

Jukka Hildén avautuu pysäyttävästi tv:ssä: Sekä isä että pikkuveli ajautuivat itsemurhan partaalle alkoholin takia - "Yöllä tuli puhelu, että Jukka, minä hyppään junan alle"

Telkkari | 12.10.2020 15:52

Tällä viikolla Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa toimittaja Maria Veitola, 47, vierailee Duudsoneista tutun Jukka Hildénin, 40, ja tämän vaimon Chachin, 24, luona Ähtärissä.

Marian yökyläreissu hurjapäisen Jukan luona on täynnä vauhdikkaita leikkejä ja herkkiä tunteita. Jukka herkistyy kyyneliin asti saunalautalla, kun hän puhuu Marialle menneisyydestään.

Jukka paljastaa Marialle, kuinka paljon hänen isänsä alkoholismi on vaikuttanut häneen. 

Jukka kertoo Marialle tarinan vanhempiensa tapaamisesta. Jukan isä ja äiti tapasivat, kun hänen isänsä oli yrittämässä itsemurhaa humalassa. Jukan äiti onnistui estämään traagisen teon, jonka jälkeen lupautui treffeille Jukan isän kanssa. Äiti antoi Jukan isälle muutaman mahdollisuuden osoittaa, millainen tämä on selvinpäin. 

- Hyvä, että antoi, koska siitä tuli jotain hyvää. Minä ja pikkuveljeni. Meidän faija lopetti silloin dokaamisen, Jukka jatkaa. 

Lue myös: 2 500 euron vuokra! Jukka Hildén ja Chachi-rakas vaihtoivat mökkielämän Helsingin ökykotiin – kuva! 

Jukka puhuu tosi avoimesti kaikesta nuorena kokemastaan. Hurjapää joutui nuorena huolehtimaan isästään, kun hänen vanhempansa erosivat. Eron jälkeen Jukan isä ratkesi uudelleen ryyppäämään. 

- Mietin jouluisin, että missä se isä menee. Onko sillä kengät jalassa ja kuinka se on kännissä jossain lumihangessa. Kerran hain isän lääkäristä ja se lääkäri sanoi, että nyt ei voi juoda enää ollenkaan, muuten poksahtaa maksa. Siihen päivään faija lopetti dokaamisen. Elää tänä päivänä tosi kurinalaista, ihanaa ja hyvää elämää, Jukka kertoo kyyneleet silmissä. 

Jukka hilden kyynelehtii
Jukka paljasti herkän puolensa Ähtärissä saunalautan terassilla. 

Lue myös: Maaret Kallio on miettinyt kuolemaa lapsesta asti – kyynelehtii Maria Veitolalle: Olisin valmis lähtemään huomenna 

Pikkuvelikin sairastui

Duudsonit-tähti paljastaa, että kokemastaan puhuminen terapeutin, läheisten ja vanhempiensa kanssa on auttanut paljon. 

- Kun isä parantui, niin pikkuveli sairastui alkoholismiin. Se oli aika kova paikka, kun molemmat lapset olivat syntyneet. Yhden-kahden aikaan tuli puhelu, että "Jukka, minä hyppään junan alle", Jukka kertoo.

Jukka ajoi heti autolla Helsingistä Seinäjoelle veljensä luokse, ja vei tämän vierotushoitoon. 

- Oli se nyt ihan hirveetä. Odotan sitä päivää, että se joskus tulisi koputtamaan siihen ovelle. Sanoisi, että nyt olen parantunut ja siihen voisi luottaa, ettei joudu kokemaan taas samoja asioita.

Kaikesta huolimatta Jukka näkee lapsuutensa onnellisena, vaikka hänen veljensä mielestä asiat ovat täysin toisin. 

- Siellä on ollut rakkautta. siellä on ollut lämpöä. Minulla on ollut maailman paras äiti. Kohtuuttoman paljon olen joutunut kantamaan vastuuta. Kohtuuttoman paljon olen saanut myös rakkautta ja välittämistä, Jukka iloitsee. 

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV Oy

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!