Katso kuvat!

Ihastumiset puhututtavat Big Brother -talossa – Roopea hermostuttaa Markon piikittely: ”Nyt v*ttu riittää!”

Telkkari | 10.10.2020 13:44

BB-talossa puhuttiin jälleen viime yönä asukkaiden keskeisistä kiinnostumisista toisiinsa. Talon asukkaat ovat epäilleet jo jonkin aikaa, että Korkeasaaressa työskentelevä 53-vuotias Timo taitaa olla kiinnostunut 22-vuotiaasta Roopesta.

Sami ja Roope keskustelevat BB-talon olohuoneen sohvalla aiheesta hyvin asiallisesti yöllä, kun muut talon asukkaat ovat menneet jo nukkumaan. 

Sami huomauttaa Roopelle, kuinka hänenkin mielestä Timo olisi kiinnostunut Roopesta. Eniten Roopea kuitenkin ärsyttää, että Marko piikittelee Roopelle samasta aiheesta. 

Lue myös: Ella tyydytti Arttua kädellä Big Brother -talossa keskellä yötä: tahra paidassa paljasti – ”Hän tuli omiin housuihinsa!” Katso kuva! 

Marko ja Roope ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä, ja Marko onkin antanut Roopelle lämpöä etenkin iltaisin. Jatkuva piikittely kuitenkin alkaa riittää jo Roopelle. 

bb-sami olohuone

Sami avaa keskustelun kertomalla todistamastaan, omien sanojensa mukaan, vaivaannuttavasta hetkestä toissapäivänä. 

- Kun hypit O.P:n päällä, en tiedä huomasitko, Sami aloittaa.

- En, Roope vastaa ihmetellen.

- Eräs gentleman katsoi teidän suoriutumista, ja se taitaa olla oikeasti vähän  kiinnostunut, Sami jatkaa.

- Timoko? Roope kysyy.

Sami vakuuttelee epäilevän oloista Roopea kertomalla, että hän on aistinut tällaista. Sami myös kertoo yrittäneensä saada Markoa välttämään herjan heittoa aiheesta. Jo ensimmäisten viikkojen aikana mökillä nähtiin, mikä tällaisten spekulaatioiden lopputulema voi olla. Sami viittaa mökillä syntyneeseen eripuraan, kun hänen itsensä ja Paulan väleistä supistiin. 

Lue myös: Sinkkumiehet, huomio! Big Brotherista häädetyllä Sasalla haku päällä – tällaistä miestä hän etsii: ”Haluaa touhuta!” 

Roope olohuoneessa

Miehet moittivat yhdessä Markon tapaa heittää vitsiä tällaisesta aiheesta. Miehen kainalossa paljon viihtynyt Roopekin myöntää, ettei tykkää Markon heitoista.

- Minulla ei ole aidosti minkäänlaista mielenkiintoa, ei siis pienintäkään”, Roope selventää mielipidettään Timosta.

Roope kertoo avautuneensa aikaisemmin myös Paulalle Markon vitsailusta.

- Jos se jatkuu vielä kauan, niin kyllä sitten varmaan räjähdyskin tulee. Nyt v*ttu riittää. Ei jaksa enempää, Roope kertoo.

Roope pohtii myös sitä ristiriitaa, kuinka Marko itse pyytää häntä kainaloonsa, ja samaan aikaan heittää vitsiä Timon kiinnostuksesta. 

- Marko on hyvä tyyppi, mutta sillä välillä jää ne vitsit junnaamaan, Sami toteaa.

BB-valvomo

Big Brother -talosta viimeisimpänä häädetty Sasa vieraili Seiskan BB-valvomossa. Ohjelman juontaja Jonna Saari tiedusteli Sasalta, millainen tämän unelmien mies on.


 

Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö nähdään Nelosella sunnuntaisin klo 21. Ohjelmaa voi seurata myös suoratoistopalvelu Ruudusta.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!