Katso videot!
juuso ja vilma

Ihan oikeasti! Temptation Island -Juuso haukkui ex-kihlattuaan somessa hu**aksi, nyt anelee Vilmaa takaisin YouTubessa - katso video!

09.03.2018 09:55

Temptation Island Suomen kolmannelle tuotantokaudelle pariskuntana lähteneet Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry ovat viime aikoina kiinnittäneet ihmisten huomion erityisesti sosiaalisesta mediassa, jossa he ovat pesseet eronsa likapyykkiä täysin julkisesti ja häpeilemättä. 

Juuso haukkui Vilman muun muassa huomiohu**raksi, jonka jälkeen Vilma kosti ex-kihlatulleen julkaisemalla viestit muun muassa Facebookissa.

Kaikki yksityiskohdat kaksikon älyttömästä väännöstä: Juuri romanttisesti Pariisissa kihlautunut Temptation Island -pari erosi: Juuso haukkui huomioh**raksi - Vilma julkaisi viestit somessa!

Nyt tilanne on selkeästi rauhoittunut ja ainakin Juuso on tullut katumapäälle. Mies nimittäin julkaisi anteeksipyyntövideon YouTubessa, ja videon sisältö on joko supersuloista tai jopa hieman myötähäpeää herättävää. Ex-pariskunta tuntuu nimittäin keskustelevan keskenään julkisten avautumisvideoiden kautta. 

Varmaa on kuitenkin se, että Juuso tahtoo ex-puolisonsa takaisin ja saman huomasivat myös videoita kommentoineet katsojat. 

- Juu, hei Juuso nyt ryhdistäydyt. Suhde kun loppuu niin tulee aina tommonen "mä haluan sut takaisin, sä olet ainoa kenen kanssa haluan koskaan olla, ollaan koettu niin paljon yhdessä, reissut ja kaikki, mä tajuan nyt miten väärin olen tehnyt." Noilla asioilla sä NYT huijaat ittees! Heti kun sä alat ymmärtämään miten yhdessä elämässä on monta elämää niin sä pystyt lopettamaan ton perkeleen ruikutuksen. Sun kohdalle tulee vielä monta Vilmaa, joiden kanssa voit sitten toimia ja kohdella "oikein". Vilma on niin nuorikin vielä että hän tarvitsee lisää kokemuksia ja uutta munaa. Samaten sinä tarvitset uusia kokemuksia ja uutta pimppaa. Nyt meditoit itsesi kuntoon ja kohti kesän 2018 seikkailuja. Uskalla päästää irti. Tsemppiä!

Kuten toinen kommentoija sen kiteyttikin, seuraavaksi TIS-fanit odottavat Vilman vastauksen ilmestymistä sosiaaliseen mediaan. 


 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!