Uutiset

Juuri romanttisesti Pariisissa kihlautunut Temptation Island -pari erosi: Juuso haukkui huomioh**raksi - Vilma julkaisi viestit somessa!

15.02.2018 14:34

Temptation Islandin viimeisimmältä kaudelta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry kihlautuivat joulukuussa romanttisesti Pariisissa. 

Lue lisää: Temptation Islandilla eronneet Vilma ja Juuso: Kihlat Pariisissa!

Onni ei kauaa kestänyt, sillä nyt pari on eronnut ja päätynyt sanasotaan sosiaalisessa mediassa. Vilma kirjoittaa Facebook-seinällään, ettei vielä olisi halunnut kertoa erosta, mutta koska toinen osapuoli on jo asiasta ilmoittanut, niin ”kai munkin sit pakko”.  

- Erosin Juusosta pari viikkoa sitten, nyt viimein olemme päässeet yhteisymmärrykseen että meidän suhde on liian haastava, liikaa riitoja, liikaa vääntöä. Mulla on tietyt arvot mm. rehellisyys jota pitää noudattaa, enkä voi jatkaa ihmisen kanssa kuka mulle ei ole ollut rehellinen. Meillä on ollut haasteita ja nyt luovutamme. Oon vitun kyllästynyt katsoo läpi sormien toisen paksanjauhantaa ja uhriutumista. Liika on liikaa. Jos on vihaa sisällään, älä pura sitä muihin. Toki muissakin on vikoja, mut mä pyydän anteeksi, se on hyvä taito osata. 

Avautumisen lisäksi Vilma on julkaissut kuvakaappauksen hänen ja Juuson välisestä Snapchat-keskustelusta. 

- Hyi v***u, mikä huomioh***a, heti oot snappiin laittamas, v***u että kuvotat mua, Juuso kirjoittaa ex-tyttöystävälleen. 

- Itekki instasta poistit kaikki. Toivottavasti sulla kaikki hyvin ja ollut kiva päivä. Hei hei, Vilma vastaa. 

Vilma purkaa tuntojaan myös tuoreissa Snapchat-päivityksissä seuraavasti: 

- Ja miksi mun ystävänpäivä oli maailman kauhein. Juuso ottaa pitkästä aikaa yhteyttä. Ystävänpäivänä. Itsehän en tätä olisi vielä edes halunnut julkistaa tätä, mutt toinen osapuoli julkas jo, ni pakko. Pitäkää hyvänänne hyvä mies!

- Mä en ala luettelemaan tässä nyt miksi mä Juuson jätin, mut mulla oli todella painavat syyt erota (rakastan Juusoa oikeesti ihan perkeleesti) mut mun on pakko, Juuson käytöksen takia.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!